Οι πιέσεις του Αδωνη να είναι υποψήφιος ο Πουλής (του ΚΕΕΛΠΝΟ) και το αρχηγικό σποτ

Οι πιέσεις του Αδωνη να είναι υποψήφιος ο Πουλής (του ΚΕΕΛΠΝΟ) και το αρχηγικό σποτ18.06.2019Παρασκήνιο

Το... άγχος του αντιπροέδρου για τον συνεργάτη του, που έχει εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη

➥ Αφόρητες πιέσεις ώστε να περιληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Δυτική Αττική ο στενός του συνεργάτης Σταμάτης Πουλής (φωτό πάνω αριστερά) ασκούσε μέχρι χθες βράδυ στην Πειραιώς -και μάλιστα, με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας- ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Αδωνις

Γεωργιάδης (φωτό πάνω δεξιά). Πρόκειται για στέλεχος του ΚΕΕΛΠΝΟ το οποίο έχει εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη και για να πολιτευτεί με το κόμμα πρέπει, όπως και άλλοι υποψήφιοι, να χορηγήσει βεβαίωση ότι δεν έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τη Θέμιδα. Στην Πειραιώς υπήρχαν τον τελευταίο καιρό φωνές ότι, εκτός όλων των άλλων, η ένταξη Πουλή στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. στη Δυτική Αττική ίσως είναι ένα ωραίο επικοινωνιακό δώρο προς τη διαλυόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η ενημέρωση που μας έρχεται είναι πως ο αντιπρόεδρος επιμένει πολύ για την υποψηφιότητά του. Και, κατά πάσα πιθανότητα, θα περιληφθεί στο ψηφοδέλτιο.

➥ Στην Πειραιώς υπήρξε επίσης ενόχληση για το προσωπικό προεκλογικό σποτάκι που ανέβασε ο κύριος Γεωργιάδης στο διαδίκτυο, το οποίο τον εμφανίζει να δείχνει τι κάνει στο 24ωρο του. Ενόχληση, γιατί ήταν αρχηγικό - τον εμφάνιζε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του να μιλά περίπου ως άλλος Τραμπ στο κινητό. Γι' αυτό και ο έτερος αντιπρόεδρος Κωστής Χατζηδάκης έφτιαξε σε χρόνο dt ένα δικό του σποτ, που τον εμφανίζει να κάθεται ταπεινά στη θέση του συνοδηγού όταν μετακινείται με το αυτοκίνητό του, κάτι που έκανε -το ξέρουν όσοι έχουν μνήμη παράταξης- ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ακόμη και ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Πάντα στην μπροστινή θέση.


Μια εικόνα της Παναγίας της Βουρλιώτισσας ήταν το δώρο του μητροπολίτη Νέας Ιωνίας Γαβριήλ, που τέλεσε το μυστήριο στον Βασίλη και στην Τζένη Κικίλια. 

➥ Το βίντεο Γεωργιάδη, όμως, ενόχλησε την Πειραιώς γιατί, αντί να μιλήσει ο ίδιος ο αντιπρόεδρος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εμφανίζεται στο σποτ να βλέπει από την οθόνη του κινητού του τον Αντώνη Σαμαρά να μιλά για τον Κυριάκο. Σαν μήνυμα έμοιαζε αυτό. Είχε, πάντως, και ένα ωραίο το σποτάκι: τον Αδωνι να τρώει... «βρόμικο» από καντίνα, μάλλον στην πλατεία Μαβίλη. 

➥ Από την άλλη, πρέπει να σας αποκαλύψω, με αφορμή την υπόθεση Novartis, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης (φωτό πάνω αριστερά) δεν ενθουσιάζεται με τις προαναγγελίες προγραφών, τις απειλές για ειδικά δικαστήρια και άλλα τινά. Δεν του πάνε. Γι' αυτό έγκυρη πηγή μου με ενημερώνει ότι έστειλε «πρεσβείες» στον Αντώνη Σαμαρά (φωτό πάνω δεξιά), που άνοιξε το ζήτημα με άρθρο του στην «Καθημερινή», να χαμηλώσει τους τόνους περί αυτό. Διόλου τυχαίο, άλλωστε, ότι ο Αλέξης Παπαχελάς αποδοκίμασε προσφάτως με άρθρο του στην εφημερίδα τις λογικές ρεβανσισμού.

Κ.

Keywords
Τυχαία Θέματα