Ρεσιτάλ θράσους από το ΠΑΣΟΚ, που «ξέθαψε» και το «βρόμικο '89»

Ρεσιτάλ θράσους από το ΠΑΣΟΚ, που «ξέθαψε» και το «βρόμικο '89»10.04.2019Πρόσωπα

Οχυρώνεται πίσω από τα περί «σκευωρίας» και προσπάθειας της κυβέρνησης να «εξοντώσει» τους πολιτικούς της αντιπάλους το Κίνημα Αλλαγής...

όσον αφορά την υπόθεση της Novartis και, με επιχείρημα ότι η υπόθεση μπήκε στο αρχείο για τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Γιώργο Κουτρουμάνη,

παρέχει κάλυψη στον εκτεθειμένο, βάσει δικογραφίας, Ανδρέα Λοβέρδο.

«Η σκευωρία και στοχοποίηση εις βάρος του Ανδρέα Λοβέρδου δεν θα περάσει, αντιθέτως μας δυναμώνει! Η μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης επί υπουργίας του, τεράστια! Η ηλεκτρονική συνταγογράφηση, δικό του έργο! Μία η απάντηση: Ντροπή! Ανδρέα, στο πλευρό σου, η αλήθεια θα λάμψει!» έγραψε στο twitter ο βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, τη στιγμή που ο κ. Λοβέρδος έδινε τις δικές του απαντήσεις. Την ανάρτηση του κ. Κωνσταντόπουλου έκανε retweet το ίδιο το Κίνημα Αλλαγής.

Το Κίνημα Αλλαγής προσπάθησε, μάλιστα, να φτιάξει και μια γραμμή άμυνας με αναφορές στο «βρόμικο '89», συσχετίζοντάς το με την υπόθεση Novartis. «Το βρόμικο '89 το βλέπουμε στο βρόμικο ’19. Είναι ένα μεγάλο σκάνδαλο των γιατρών. Tώρα, αν κάποιοι πολιτικοί έβαλαν το χέρι τους και έγλειψαν το μέλι, να δικαστούν, αλλά με στοιχεία» υποστήριξε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Το τέμπο είχε δώσει, ωστόσο, από το πρωί ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Με δήλωσή του ανέφερε πως η υπόθεση της Novartis είναι η πιο «κακοφτιαγμένη πολιτική σκευωρία των τελευταίων δεκαετιών» και πρόσθεσε: «Αυτό το αντίστροφο σκάνδαλο είναι ογκώδες και αυταπόδεικτο. Αποτελεί προσβολή του πολιτεύματος και, ως εκ τούτου, δεν έχουμε δικαίωμα να το υποβαθμίσουμε ή να το λησμονήσουμε. Δεν αφορά όσους θίχτηκαν προσωπικά, αλλά τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου».

Στην αντεπίθεση πέρασε και ο Γιώργος Κουτρουμάνης, μετά την αρχειοθέτηση της υπόθεσης όσον αφορά το πρόσωπό του. «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή, συκοφαντία, σπίλωση και τελικά ανέντιμη πράξη για έναν πολιτικό, αλλά και οποιονδήποτε πολίτη, που λειτούργησε με αποκλειστικό γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, να παρουσιάζεται στα μάτια μιας κοινωνίας που υποφέρει ως εμπλεκόμενος σε οικονομικό σκάνδαλο» τόνισε ο πρώην υπουργός Εργασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα