Ψησταριές Weber και σωστή χρήση - Από πού να προμηθευτείτε τη δική σας

Ψησταριές Weber και σωστή χρήση - Από πού να προμηθευτείτε τη δική σας05.04.2019Ρεπορτάζ

Ώρα για ΒΒQ! Αυτή η ώρα συνήθως είναι η Κυριακή, αφού εκείνη η μέρα είναι η πιο χαλαρή της εβδομάδας και οι συναθροίσεις με φίλους γίνονται πιο εύκολες, με περισσότερο ελεύθερο χρόνο και χαρούμενη διάθεση.

Αν είστε εσείς ο ψήστης… σας ενδιαφέρει αυτό το άρθρο, αφού παρακάτω θα βρείτε βασικές πληροφορίες για τις ψησταριές υγραερίου Weber ώστε αφενός

να γνωρίζετε τη χρήση τους και αφετέρου να τις επιλέγετε από το σωστό μέρος!

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός

Πολύ σημαντική είναι η καλή προθέρμανση της ψησταριάς. Ανάψτε όλα τα φλόγιστρα και κλείστε το καπάκι, ώστε να θερμανθεί κατάλληλα και η ψησταριά να είναι έτοιμη για να βάλετε το κρέας. Το ψήσιμο γίνεται απευθείας πάνω στις μαντεμένιες σχάρες. Έτσι δεν υπάρχει καθόλου απώλεια θερμότητας και η γεύση του κρέατος είναι πολύ πιο ποιοτική. Επίσης η μαντεμένιες πλάκες είναι ένα από τα πιο απαραίτητα συμπληρώματα της ψησταριάς, αφού ψήνουν τέλεια τόσο το στεγνό όσο και το λιπαρό κρέας.

Επίσης πολύ σημαντική είναι η χρήση ανοξείδωτων εργαλείων ψησίματος για διευκόλυνση του ψήστη και ένα ειδικό βουρτσάκι καθαρισμού της σχάρας μόλις έχει στεγνώσει.

Ψησταριές υγραερίου Weber

Η Weber είναι πρωταγωνίστρια στις ψησταριές ψησίματος, με τεχνολογία αιχμής. Παρουσιάζει διάφορα μοντέλα ψησταριάς, τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν όλη την οικογένεια αλλά και μικρές και ευέλικτες ψησταριές που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη σας.

Η ψησταριά υγραερίου Weber Q3200 είναι ένα τέλειο εργαλείο για τους λάτρεις του BBQ που θέλουν να ψήνουν τα πάντα, από κρέας μέχρι και λαχανικά ή ψάρια. Διαθέτει μαντεμένιες σχάρες που εξασφαλίζουν τέλειες συνθήκες ψησίματος, σε άνετο μέγεθος.

Η ψησταριά υγραερίου Weber Q1200 σε γκρι που μπορείτε να αγοράσετε άμεσα από εδώ είναι η πιο πρακτική ψησταριά στον κόσμο, που μπορεί να σας δώσει άριστο ψήσιμο σε κάθε είδους κρέας, ψάρι και λαχανικό. Το μεγάλο πλεονέκτημά της είναι ότι μπορείτε να την πάρετε παντού, από το εξοχικό μέχρι μία απλή εκδρομή - εξόρμηση κοντά στην πόλη.

Τις παραπάνω ψησταριές όπως επίσης και όλα τα συμπληρωματικό κομφόρ για ένα άνετο μπάρμπεκιου όπως είναι τα μαξιλάρια κήπου, οι ομπρέλες, τα τραπέζια αλλά και πουφ πισίνας θα τα βρείτε στο gournopanos.gr!

Φυσικό κατάστημα στον Άλιμο και τηλέφωνο επικοινωνίας: 2109842998.

Keywords
Τυχαία Θέματα