Σε ξενοδοχείο κρυβόταν ο εκτελεστής του Μακρή

Σε ξενοδοχείο κρυβόταν ο εκτελεστής του Μακρή05.04.2019Αστυνομικά

Το καρτέρι της ΕΛ.ΑΣ. στον Βούλγαρο και η σύλληψή του. Αναζητείται και ο 35χρονος αδερφός του, που φέρεται ότι ήταν συνεργός

Στα δίχτυα της Αστυνομίας πιάστηκε ύστερα από σχεδόν πέντε μήνες ο 31χρονος Βούλγαρος που την 31η Οκτωβρίου σκότωσε εν ψυχρώ τον Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας. Υστερα από συντονισμένες έρευνες οι αστυνομικοί εντόπισαν το ξενοδοχείο στο οποίο βρήκε κρησφύγετο ο δολοφόνος και του έστησαν καρτέρι. Εκείνος αποφάσισε να τα παίξει όλα για

όλα, και αφού αρχικά αντιστάθηκε, στη συνέχεια κατάφερε να διαφύγει με ένα αυτοκίνητο, χωρίς ωστόσο να υπολογίσει ότι οι αστυνομικοί είχαν προβλέψει τα πάντα κι έτσι έπεσε πάνω σε άλλα οχήματα της Ασφάλειας και συνελήφθη.

Στη ΓΑΔΑ όπου μεταφέρθηκε αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία του επιχειρηματία, όπως και να αποκαλύψει το παραμικρό όχι μόνο για τον εντολέα του, αλλά ακόμα και για το όνομά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί αναζητούν και τον 35χρονο αδελφό του, που φέρεται ότι ήταν συνεργός του στην εκτέλεση του Μακρή.

Από την πλευρά της, η σύζυγος του αδικοχαμένου Γιάννη Μακρή και πρώην παίκτρια reality μόδας Βικτώρια Καρύδα μέσα από μια ολιγόλογη δήλωσή της εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη σύλληψη του δράστη. «Χαίρομαι που τον έπιασαν. Η Αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της. Εύχομαι τα χειρότερα γι' αυτόν τον άνθρωπο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτό που εξετάζουν τώρα οι αστυνομικοί είναι για ποιον λόγο επέστρεψε στην Ελλάδα ο Βούλγαρος, που είχε φύγει για την πατρίδα του μετά τη δολοφονία, αλλά και ποιο ήταν το περιεχόμενο των συζητήσεων με συγκεκριμένα πρόσωπα στη χώρα μας. Ακόμη ένα ερώτημα είναι αν αυτός ήταν ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας σε πάρκινγκ της Γλυφάδας, με βόμβα στο αυτοκίνητο, του πρώην αρχηγού των «Κομαντσέρο», μιας συμμορίας μοτοσικλετιστών της Αυστραλίας που της χρεώνονται δολοφονίες, εμπόριο όπλων και ναρκωτικών και πληρωμένα συμβόλαια θανάτου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος Γιάννης Μακρής δολοφονήθηκε την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό του για να πάει στα εγκαίνια της νέας επιχείρησης φύλαξης και καθαρισμού κτιρίων που είχε ανοίξει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο εκτελεστής πυροβόλησε απανωτά τον επιχειρηματία χρησιμοποιώντας σιγαστήρα, ώσπου σιγουρεύτηκε ότι τηρήθηκε το συμβόλαιο που του είχε αναθέσει ο εντολέας. Η σκηνή της δολοφονίας καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας των γειτονικών σπιτιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα