Ο Μεϊμαράκης συνεχίζει την κόντρα με Αδωνι

Ο Μεϊμαράκης συνεχίζει την κόντρα με Αδωνι05.04.2019ΝΔ

Σαφείς αποστάσεις από τους Αδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη κράτησε χθες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Η Ακροδεξιά δεν μπορεί να είναι μέσα στη Ν.Δ.» τόνισε σε συνέντευξή του ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. και υποψήφιος ευρωβουλευτής, προσθέτοντας πως «καμία ακραία και λαϊκιστική άποψη δεν μπορεί να εκφραστεί από τη Ν.Δ.».

Ειδικά σε σχέση με τα δύο στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Μεϊμαράκης αυτοπροσδιορίστηκε ως «ένας διαφορετικός πόλος» ως προς αυτούς. Δεν

υπάρχουν πλέον, είπε, «οι διαχωριστικές γραμμές Δεξιάς - Κέντρου - Αριστεράς, όπως τις γνωρίσαμε. Οι διαχωριστικές γραμμές είναι κοινωνικοπολιτικές και μπορώ να βρω πολίτες με ίδιες στη Δεξιά, στην Αριστερά και στο Κέντρο». Ξεκαθάρισε εξάλλου πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας της Κεντροδεξιάς με την Ακροδεξιά στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, ενώ τάχθηκε υπέρ ενός κεντρικού ευρωπαϊκού ρόλου της Α. Μέρκελ και μετά το τέλος της θητείας της στην καγκελαρία της Γερμανίας.

Ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε θετικός στην επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας και είτε ότι θα έκανε ξανά ό,τι έκανε το 2015. «Δεν έχει πει επισήμως το κόμμα ότι τον ψηφίζουμε, ότι θα στηρίξουμε την επανεκλογή του Πρ. Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας, αλλά φαίνεται ότι προς τα εκεί πάμε. Είναι ένας πολύ επιτυχημένος πρόεδρος, ο οποίος θα μπορεί να έχει μία ακόμη θητεία. Δεν έχω κρύψει την άποψή μου γι' αυτό».

Αναφορικά με τις ευρωεκλογές, ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. τόνισε: «Ο πήχης είναι να καταγραφεί η πιο μεγάλη νίκη για τη Ν.Δ. Δεν υπάρχει επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου, είμαστε όλοι υποψήφιοι ισότιμοι και διεκδικούμε τον σταυρό».

Keywords
Τυχαία Θέματα