«Ψάρευε» ανηλίκους μέσω του facebook

«Ψάρευε» ανηλίκους μέσω του facebook07.03.2018Αστυνομικά

Σύχναζε σε σχολεία και φροντιστήρια ο 30χρονος στο Αγρίνιο

Στη σύλληψη του 30χρονου που κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος ανήλικων αγοριών στο Αγρίνιο προχώρησαν οι τοπικές Αρχές, μετά την έκδοση εντάλματος από την Εισαγγελία. Πρόκειται για τον Μαντζαβίνο Δημήτριο, του Παντελή και της Ελένης, γεννηθέντα στις 07/09/1988 στο Αγρίνιο.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε

όταν μία μητέρα πέρασε το κατώφλι του τοπικού αστυνομικού τμήματος μαζί με τον δικηγόρο της και ανέφερε ότι ο ανήλικος γιος της μαζί με έναν συνομήλικο φίλο του έπεσαν θύματα αποπλάνησης και σεξουαλικής κακοποίησης από τον 30χρονο. Σύμφωνα με όσα έχουν έρθει στο φως, ο 30χρονος -που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία- σύχναζε έξω από σχολεία και φροντιστήρια. Ομως, όταν ήθελε να ψαρέψει τα θύματά του, άλλαζε τακτική και τα προσέγγιζε μέσω facebook.

Στη συνέχεια τα καλούσε στο σπίτι ενός οικείου προσώπου του, όπου προσπαθούσε να τα αποπλανήσει. Σύμφωνα με τις καταθέσεις που έδωσαν την Παρασκευή και το Σάββατο οι δύο 14χρονοι, όση ώρα έμειναν στην ερωτική «φωλιά»-παγίδα, ο 30χρονος τούς πρόσφερε γλυκά και τους έβαλε να δουν πορνό. Οταν τελείωσε η ερωτική ταινία, τους ζήτησε να αυτοϊκανοποιηθούν, ξεκινώντας μάλιστα ο ίδιος να το κάνει!

«Τελικά, επειδή δεν αντέδρασαν, άρχισε ο ίδιος να ασελγεί στα γεννητικά τους όργανα. Προσπάθησε να τους κάνει και κάποια άλλα πράγματα, όμως τα παιδιά ευτυχώς αντέδρασαν και δεν το δέχθηκαν» όπως κατέθεσε η μητέρα. Στη συνέχεια, ο 30χρονος φέρεται ότι έδωσε χαρτζιλίκι στους ανηλίκους για να κρατήσουν κλειστά τα στόματά τους, όμως ο ένας από αυτούς αποκάλυψε ταραγμένος στη μητέρα του τι είχε συμβεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα