Πέντε μέρες χαροπάλευε δεμένη μια 87χρονη

Πέντε μέρες χαροπάλευε δεμένη μια 87χρονη07.03.2018Αστυνομικά

Στην Εντατική ηλικιωμένη, την οποία εγκατέλειψαν αβοήθητη απάνθρωποι ληστές που μπήκαν στο σπίτι της

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μία ηλικιωμένη που πάσχει από άνοια, καθώς βρισκόταν για πέντε ολόκληρες ημέρες πρόσωπο με πρόσωπο με τον θάνατο.

Αδίστακτοι κακοποιοί χτύπησαν την πόρτα της, συστήθηκαν ως υπάλληλοι της ΔΕΗ, την ακινητοποίησαν για να τη ληστέψουν και, όταν ολοκλήρωσαν το έργο τους, έφυγαν, αφήνοντάς τη δεμένη στο

διαμέρισμά της στα Εξάρχεια, χωρίς τροφή και νερό...

Οι γείτονες της ανήμπορης 87χρονης γυναίκας ανησύχησαν καθώς, εδώ και μέρες, έβλεπαν τα παντζούρια του σπιτιού της ανοιχτά. Οταν αποφάσισαν να χτυπήσουν το κουδούνι της, δεν πήραν απάντηση και έτσι ειδοποίησαν τον αδελφό της, ο οποίος έφθασε αμέσως στο σπίτι.

Μόλις άνοιξε την πόρτα, βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα της ηλικιωμένης γυναίκας, που ήταν δεμένη στην καρέκλα, σε άθλια κατάσταση... Η άτυχη γριούλα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται στην Εντατική.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι αστυνομικές Αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες, ωστόσο η 87χρονη δεν μπόρεσε να βοηθήσει τους αστυνομικούς λόγω της κατάστασής της.

Πάντως, από όσα έχουν διαπιστώσει μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί, οι ληστές έπεισαν την ηλικιωμένη γυναίκα ότι στο σπίτι της υπάρχει σοβαρή διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος.

Μόλις εκείνη τούς άνοιξε την πόρτα και στη συνέχεια κατάλαβαν ότι ήταν μόνη στο σπίτι, αμέσως την ακινητοποίησαν, τη χτύπησαν και την έδεσαν με σακούλες σε μια καρέκλα, ζητώντας ταυτόχρονα να τους αποκαλύψει πού έχει κρυμμένα τα χρήματα και τα κοσμήματά της!

Αφού άρπαξαν ό,τι βρήκαν μέσα στο σπίτι, εγκατέλειψαν τη γριούλα δεμένη στην τύχη της και εξαφανίστηκαν.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη σπείρα δρα στο κέντρο της Αθήνας. Το τελευταίο διάστημα οι επιτήδειοι έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για ηλικιωμένους ανθρώπους, τους οποίους έχουν βάλει στο στόχαστρό τους. Πάντοτε τους εξαπατούν παριστάνοντας τους τεχνικούς της ΔΕΗ, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο πρόσβαση στο σπίτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα