Προβληματισμός για την επιθετική γραμμή του Αρη

Προβληματισμός για την επιθετική γραμμή του Αρη13.08.2018Ποδόσφαιρο

Θέλει δουλειά στο επιθετικό κομμάτι ο Αρης, ο οποίος επικράτησε δύσκολα με 1-0 (σκόρερ στο 45' ο Γιουνές) της Ξάνθης σε προχθεσινή φιλική αναμέτρηση στα Πηγάδια.

Ο Πάκο Ερέρα δεν έκρυψε, μάλιστα, τον προβληματισμό του, δηλώνοντας μετά το τέλος του παιχνιδιού: «Δεν παίξαμε πολύ καλά. Μόνο 30 λεπτά ήμασταν έξυπνοι. Στην επίθεση θέλουμε χρόνο. Αμυντικά είμαστε καλά, μπροστά θέλουμε χρόνο». Ο 64χρονος τεχνικός των «κιτρίνων» ευελπιστεί ότι οι προσθήκες

του Νικολά Ντιγκινί (επανέρχεται από τραυματισμό) και του Μπρούνο Γκάμα θα δώσουν λύσεις, ενώ μεγάλη ικανοποίηση υπάρχει για τον Χαμζά Γιουνές.

Ο 32χρονος Τυνήσιος πανηγύρισε δεόντως το γκολ που πέτυχε, αναρτώντας και φωτογραφία στο Instagram με λεζάντα «Το πρώτο μου γκολ με τη φανέλα του Αρη».

Σε άλλες φιλικές αναμετρήσεις: Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 0-0, Πανιώνιος - Παναιτωλικός 1-0 (39' Μασούρας), ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης 2-1 (5' Πετσόνι αυτ., 48' Βουό - 54' Εϊλερς) και Λαμία - Λεβαδειακός 1-0 (63' Μπερτόλιο).

Τέλος, το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ αναμένεται να ξεκινήσει στις 22-23 Σεπτεμβρίου, με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη να δίνει 3.650.000 ευρώ για τα τηλεοπτικά της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας, ρυθμίζοντας ταυτόχρονα και το χρέος της διοίκησης Καλογιάννη.

Keywords
Τυχαία Θέματα