Πραγματικό θαύμα! Ξύπνησε από κώμα έπειτα από 27 χρόνια

Πραγματικό θαύμα! Ξύπνησε από κώμα έπειτα από 27 χρόνια25.04.2019Ειδήσεις

Είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στην προσπάθειά της να σώσει τον γιο της

Σε πρώτο θέμα παγκοσμίως έχει αναδειχθεί -όπως ήταν λογικό άλλωστε- η είδηση που αφορά μια μητέρα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα το 1991 και είχε πέσει σε κώμα, αλλά τελικά ξύπνησε έπειτα από 27 ολόκληρα χρόνια!

Σύμφωνα με τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, πρωταγωνίστρια στο άνευ προηγουμένου στα ιστορικά χρονικά θαύμα είναι η

Μουνίρα Αμπντούλα, η οποία σε ηλικία 32 ετών υπέστη σοβαρή εγκεφαλική βλάβη όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με λεωφορείο.

Η σύγκρουση

Ο μόλις τεσσάρων ετών, τότε, γιος της Ομάρ καθόταν στο πίσω κάθισμα μαζί της και τη γλίτωσε με έναν μώλωπα στο κεφάλι, καθώς η μητέρα του, δευτερόλεπτα πριν από τη σύγκρουση, τον πήρε αγκαλιά και τον κάλυψε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The National», η Αμπντούλα ξύπνησε από το κώμα την περασμένη χρονιά και ενώ βρισκόταν σε νοσοκομείο στη Γερμανία, με τον Ομάρ να γνωστοποιεί φέτος την υπόθεση παραχωρώντας συνέντευξη για το θέμα.

«Ποτέ δεν την εγκατέλειψα γιατί είχα πάντα την αίσθηση ότι κάποια μέρα θα ξυπνήσει. Ο λόγος για τον οποίο μοιράστηκα την ιστορία είναι για να πω στους ανθρώπους να μη χάνουν την ελπίδα για τους αγαπημένους τους, να μην τους θεωρούν νεκρούς όταν βρίσκονται σε τέτοια κατάσταση» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Ομάρ. Από την ημέρα του τροχαίου μέχρι πριν από λίγους μήνες η Αμπντούλα πέρασε από διάφορα νοσοκομεία στην πατρίδα της αλλά και στο Λονδίνο. Μια μέρα το 2018 και ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στη Γερμανία, ο Ομάρ ενεπλάκη σε μία διένεξη εντός του δωματίου της μητέρας του, γεγονός που φαίνεται ότι έκανε τη γυναίκα να ενεργοποιηθεί.

«Υπήρξε μια παρανόηση στο δωμάτιο και ένιωσε ότι κινδύνευα, κάτι που της προκάλεσε σοκ. Εκανε περίεργους ήχους και κάλεσα τους γιατρούς να την εξετάσουν. Αυτοί μου είπαν ότι όλα ήταν φυσιολογικά. Τρεις μέρες αργότερα, ξύπνησα από μια φωνή που έλεγε το όνομά μου. Ηταν αυτή. Ελεγε το όνομά μου. Πέταξα από χαρά. Ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή για χρόνια και το όνομά μου ήταν η πρώτη λέξη που είπε» περιέγραψε στον δημοσιογράφο της «The National» ο γιος της.

Αξίζει να σημειωθεί πως τώρα πλέον η Μουνίρα Αμπντούλα ανταποκρίνεται ολοένα και καλύτερα στα διάφορα ερεθίσματα, ενώ παράλληλα μπορεί να κάνει και απλές συζητήσεις, έχοντας επιστρέψει στο Αμπού Ντάμπι για να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα