Ελεος! Ο Σπίρτζης έστησε σόου σε έργο οδοποιίας που ακόμα δεν έχει δημοπρατηθεί

Ελεος! Ο Σπίρτζης έστησε σόου σε έργο οδοποιίας που ακόμα δεν έχει δημοπρατηθεί25.04.2019Παρασκήνιο

Φθηνό επικοινωνιακό σόου του Σπίρτζη, που πήγε σε εργοτάξια υπό διαμόρφωση

Πριν καλά καλά προλάβουν να εγκατασταθούν οι εργολάβοι, πήγε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης στα υπό διαμόρφωση εργοτάξια του οδικού άξονα Πάτρα - Πύργος!

Η επίσκεψη υπουργών σε εργοτάξια σε προεκλογικές περιόδους ήταν κάτι συνηθισμένο, ειδικά τις περιόδους διακυβέρνησης του παλιού ΠΑΣΟΚ.

Ο (προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ) Χρήστος Σπίρτζης, όμως, σκέφτηκε να το πάει ένα βήμα παραπέρα: να επισκεφτεί εργοτάξιο υπό διαμόρφωση! Ηταν δεν ήταν δυο τρεις οι μπουλντόζες και τα μηχανήματα στο σημείο όπου εκκινούν τα έργα και αυτή τη στιγμή μοιάζει με... χωράφι. Εργα που εκκινούν εντελώς συμπτωματικά μία μέρα προτού αρχίσει η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα.

Σου λέει, εκλογές έρχονται, να δουν οι Ελληνες τι έργο παράγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Εντελώς συμπτωματικά επίσης βρέθηκαν στο σημείο βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος από τις γύρω περιοχές.

Η προεκλογικού χαρακτήρα επίσκεψη έγινε χθες και ενώ εκκρεμεί η υπογραφή τεσσάρων από τις οκτώ συμβάσεις για την κατασκευή του έργου, ενώ ειδικά για ένα τμήμα αναμένεται πολύμηνη δικαστική διαμάχη.

Απτόητος ο κ. Σπίρτζης δήλωσε πάντως πως «έχουν υπογραφεί ήδη οι τέσσερις συμβάσεις. Σήμερα ξεκινούν να υλοποιούνται οι δύο. Αμέσως μετά το Πάσχα θα υπογραφούν οι άλλες τρεις και θα ξεκινήσουν τα επτά τμήματα του αυτοκινητόδρομου. Μένει η απόφαση του ΣτΕ, στις 11 Ιουνίου, για να υπογραφεί και η όγδοη. Θεωρώ ότι οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν. Αυτό δεν είναι ένα έργο, όπως αυτά που είχε συνηθίσει η περιοχή. Εχουν ολοκληρωθεί οι απαλλοτριώσεις, έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες και είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο για να εφαρμοστούν. Είναι η δέσμευσή μας ότι πριν από το Πάσχα το έργο ξεκινάει μετά από πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια και θα δώσουμε αναλυτικά τι δεν είχε γίνει και τι έγινε αυτά τα χρόνια προκειμένου να υλοποιηθεί από την Πάτρα μέχρι τον Πύργο ένας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος με προδιαγραφές και όχι ένας επικίνδυνος δρόμος σαν κι αυτόν που είχαν σχεδιάσει να κάνουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα