«Πολιορκία» του κτιρίου του ΣΕΒ από το ΠΑΜΕ

«Πολιορκία» του κτιρίου του ΣΕΒ από το ΠΑΜΕ13.12.2017Πρόσωπα

Συνθήματα για κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ και ενάντια στις παρεμβάσεις στο απεργιακό δικαίωμα έγραψαν με κόκκινη μπογιά στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων (ΣΕΒ) μέλη του ΠΑΜΕ, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας τους νωρίς χθες το πρωί.

Σε ανακοίνωσή του, το ΠΑΜΕ τονίζει:

«Οι βιομήχανοι μέσα από εβδομαδιαία δελτία, ημερίδες και συνεντεύξεις ξεδιπλώνουν τη στρατηγική του κεφαλαίου για τα νέα χτυπήματα στους μισθούς, τις συμβάσεις και τις εργασιακές σχέσεις προκειμένου να ανακάμψουν και να αυξηθούν τα κέρδη και τα προνόμια των επιχειρηματικών ομίλων...

Τις επιδιώξεις και τους στόχους του μεγάλου κεφαλαίου σε κάθε κλάδο και εργασιακό χώρο τις κάνει πράξη και τις προχωρά με σθένος η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ.». Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΕΒ αναφέρει:

«Αντί το ΠΑΜΕ να επιδίδεται σε πράξεις βανδαλισμού και φθοράς ιδιωτικής περιουσίας, ας έρθει να συζητήσει μαζί μας πώς μπορούμε να αποκτήσουμε περισσότερες επιχειρήσεις, που να προσφέρουν στους εργαζόμενους καλές αμοιβές, εργασιακή ασφάλεια και προοπτική προσωπικής ανάπτυξης και επαγγελματικής εξέλιξης».

Keywords
Τυχαία Θέματα