Περνάει Αυτόφωρο τη Δευτέρα ο Καλαΐτζίδης του Ρουβίκωνα

Περνάει Αυτόφωρο τη Δευτέρα ο Καλαΐτζίδης του Ρουβίκωνα24.07.2019Ρεπορτάζ

Δικάζεται για δύο αδικήματα ενώ χθες το φεμινιστικό τμήμα εισέβαλε σε κέντρο αισθητικής

Ποινική δίωξη για δύο πλημμελήματα άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του Γιώργου Καλαϊτζίδη, ηγετικού μέλους του Ρουβίκωνα, που συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας.

Η δίωξη αφορά το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων αναφορικά με τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής

δικτύωσης, αλλά και της ηθικής αυτουργίας σε φθορά ξένης ιδιοκτησίας, αναφορικά με την επίθεση με μπογιές στο κτίριο του Συνδέσμου Επιχειρηματιών και Βιομηχάνων (ΣΕΒ). 

Ο ίδιος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ λίγη ώρα μετά την αναχώρησή του από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο αμετανόητος κατηγορούμενος προχώρησε σε νέες… προειδοποιήσεις.

«Ο μόνος τρόπος να μας σταματήσετε είναι μια σφαίρα στο κεφάλι» έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο facebook, ενώ δεν δίστασε να ειρωνευτεί τις Αρχές για τη σύλληψή του!

«Η κράτησή μου στη ΓΑΔΑ ήταν μια ευκαιρία να κάνω ένα διάλειμμα και να ξεκουραστώ από τις υποχρεώσεις μου στην ομάδα. Ούτε στρώμα δεν μου έδιναν στα κρατητήρια. Καλύτερα για να συνηθίσουμε και στα πατώματα» έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός αναρχικός.

Την ώρα που ο ίδιος βρισκόταν στα δικαστήρια, μέλη του… «φεμινιστικού τομέα» Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν νέα παρέμβαση με στόχο, αυτή τη φορά, τη «βιομηχανία της ομορφιάς»!

Οι γυναίκες της αναρχικής συλλογικότητας εισέβαλαν σε γνωστό κέντρο αισθητικής στο Κολωνάκι εξαπολύοντας απειλές και χαρακτηρίζοντας την επιχείρηση «εργασιακό κάτεργο»!

«Ρουβίκωνας θα λέτε και θα κλαίτε» φώναξαν, μεταξύ άλλων, τα μέλη που επιτέθηκαν φραστικά στην υπεύθυνη του κέντρου, καταγγέλλοντας πρακτικές εργασιακής εκμετάλλευσης.

«Ολοι μας θα πρέπει ασφαλώς να έχουμε την αυτοδιάθεση των σωμάτων μας, αλλά οφείλουμε να γνωρίζουμε ότι αυτού του είδους οι επιχειρήσεις αποτελούν τμήματα της τεράστιας και αμείλικτης βιομηχανίας της ομορφιάς» ανέφεραν σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου λίγη ώρα μετά την παρέμβαση, χαρακτηρίζοντας τα κέντρα αισθητικής «μία καπιταλιστική απάτη».

Keywords
Τυχαία Θέματα