Νεκρός σε τροχαίο ο γιος του Ζαχαριά

Νεκρός σε τροχαίο ο γιος του Ζαχαριά24.07.2019Ρεπορτάζ

Θρήνος για τη γνωστή οικογένεια

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 23χρονο Αλέξανδρο Ζαχαριά (φωτό), γιο του ιδιοκτήτη αλυσίδας παιχνιδιών, σημειώθηκε χθες αργά το απόγευμα στον Αγιο Στέφανο.

Το αυτοκίνητο προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολόνα επί της λεωφόρου Τραπεζούντος. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες και αστυνομικοί, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον άτυχο νεαρό από το όχημα, που είχε γίνει μάζα σιδερικών.

Ο 23χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ο

θάνατός του. 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Τροχαίας, ο νεαρός, που επέβαινε μόνος του στο όχημα, επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα.

Την ίδια στιγμή όμως η οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να στρίψει και ο 23χρονος για να την αποφύγει έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και με μεγάλη ταχύτητα να προσκρούσει στην κολόνα.

Οπως ο «Μr Jumbo»

Η τραγωδία στον Αγιο Στέφανο ξύπνησε μνήμες από το φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2017 στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στο οποίο είχε σκοτωθεί ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo.

Μαζί του είχαν χάσει τη ζωή τους ο φίλος του Ανδρέας Γεωργακόπουλος, που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού της μοιραίας Porsche, καθώς και η τότε σύζυγος του Υπάτιου Πατμάνογλου, Αποστολία, μαζί με τον μόλις τριών ετών γιο τους Παύλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα