«Πέντε χρόνια σχεδιάζαμε τη διπλή δολοφονία»

«Πέντε χρόνια σχεδιάζαμε τη διπλή δολοφονία»27.04.2018Αστυνομικά

Λύνεται το μυστήριο στην Κύπρο, αλλά με ρυθμούς... θρίλερ!Περίεργες μαρτυρίες στο φως για τον σεσημασμένο 33χρονο

Ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με το διπλό έγκλημα στην Κύπρο. Οσα είπε στο δικαστήριο ο 33χρονος σεσημασμένος κακοποιός που συνελήφθη

το απόγευμα της Τετάρτης αλλά και το ότι είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με τις αστυνομικές Αρχές φαίνεται ότι φέρνουν πιο κοντά την εξιχνίαση της στυγερής διπλής δολοφονίας.

Ο 33χρονος εργάτης και πατέρας ενός παιδιού φαίνεται πρόθυμος να κατονομάσει ποιοι εμπλέκονται στο διπλό μακελειό της 19ης Απριλίου καθώς και τα κίνητρα που είχαν οι δράστες. Οπως είπε, ήταν κάτι που σχεδιαζόταν εδώ και πέντε χρόνια, ωστόσο παρά την προετοιμασία, ο τρόπος που σφαγιάστηκαν ο Γιώργος Χατζηγεωργίου και η Ντίνα Σεργίου δείχνει ότι το σχέδιο των δραστών δεν ήταν τέλειο...



Τα στοιχεία σε βάρος του 33χρονου είναι πολλά. Εκδορές στα χέρια του που ταυτίζονται με τον χρόνο των δολοφονιών, δικό του DNA στο σπίτι, παπούτσια του που βρέθηκαν στον χώρο και μια γραπτή μαρτυρία-φωτιά. Αυτή αναφέρει ότι στις 17 Σεπτεμβρίου 2017 είπε σε συγγενικό του πρόσωπο: «Αύριο θα κάμω μια δουλειά, θα γίνω πολύ πλούσιος, θα αγοράσω τα σπίτια στην περιοχή και θα σας βγάλω έξω». Οταν ο συγγενής του τον ρώτησε πού θα βρει τα χρήματα, ανέφερε: «Εχουμε άνθρωπο από μέσα». Αυτή η φράση του «πονοκεφαλιάζει» τους αστυνομικούς, που προσπαθούν να εντοπίσουν ποιος ήταν ο άνθρωπος «από μέσα» που θα βοηθούσε τους δράστες. Ταυτόχρονα, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του και δύο σημειωματάρια, τα οποία περιέχουν σημειώσεις για το σπίτι των θυμάτων.

Τα αναπάντητα ερωτήματα είναι αρκετά. Ποιος είναι ο ρόλος του 33χρονου που αρνείται ότι σκότωσε, γιατί άφησε τα παπούτσια του στο σπίτι, ποιος είναι ο δεύτερος δράστης και αν υπάρχει ιθύνων νους που το σχεδίασε και τους έστειλε. Επίσης, γιατί επέδειξαν τόσο μένος με αλλεπάλληλες μαχαιριές, αλλά και πού είναι το μαχαίρι.
Σύμφωνα με όσα είπε στους ανακριτές ο 15χρονος γιος, ενώ κοιμόταν άκουσε το κλάμα της μητέρας του. Λίγο αργότερα ένας άγνωστος χωρίς κουκούλα τον πλησίασε λέγοντάς του: «Εσκότωσα τους γονείς σου, πού είναι τα λεφτά;». Μάλιστα, στη συνέχεια του είπε: «Μη φοβάσαι, εν θα σε πειράξω, έχω και εγώ γιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα