Πάτρα: Εκραξαν τον Θεοδωράκη για τις Πρέσπες

Πάτρα: Εκραξαν τον Θεοδωράκη για τις Πρέσπες05.02.2019Πρόσωπα

Κόκκινο πανί παραμένουν για τους Ελληνες οι πολιτικοί που στήριξαν τη Συμφωνία των Πρεσπών

Οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τους «προθύμους» συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό ανά τη χώρα. Αυτή τη φορά τα «βέλη» πήραν τον Σταύρο Θεοδωράκη (φωτό) την ώρα που βρισκόταν σε καφετέρια κεντρικής οδού της Πάτρας, όπου δέχτηκε έντονες λεκτικές αποδοκιμασίες από τους θαμώνες.

Οι παρευρισκόμενοι άρχιζαν

να του φωνάζουν «φύγε από δω, προδότη», με τους αστυνομικούς να αναγκάζονται να απομακρύνουν κακήν κακώς από το κατάστημα τον επικεφαλής του Ποταμιού για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Επεισόδιο

Αντίστοιχο επεισόδιο συνέβη πριν από λίγες ημέρες και στη Θεσσαλονίκη, όπου ο κ. Θεοδωράκης δέχτηκε επίσης φραστική επίθεση για την επιλογή του να υπερψηφίσει τη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ. Την ώρα που συνομιλούσε με τους δημοσιογράφους, δηλώνοντας τη στήριξή του στους Σπύρο Βούγια και Νίκο
Νυφούδη για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, η αδελφή υποψηφίου με την «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» τού φώναξε: «Τι δουλειά έχεις εδώ; Μας ξεπουλήσατε! Δεν έχετε θέση στη Θεσσαλονίκη». Αυτή τη φορά, ωστόσο, ο κ. Θεοδωράκης δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση, λέγοντας, απευθυνόμενος στη διαμαρτυρόμενη γυναίκα: «Αυτά σε αυτούς που γνωρίζετε και όχι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε, και όχι σε αυτούς που υπηρετούν την πατρίδα σε κάθε απόφασή τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα