Ραδιουργίες του Αδωνη κατά του Κυριάκου

Ραδιουργίες του Αδωνη κατά του Κυριάκου05.02.2019ΝΔ

Εσπειρε εσωκομματικούς ανέμους σε αρχηγική φιέστα για την κοπή της πίτας του

Μαζί του σε ρολο... δεξιού ψαλτη Μπογδανος και πορτοσαλτε. Στην πρώτη θέση και ο Τατσόπουλος

Οι δολιότητες του καιροσκόπου Γεωργιάδη με τις πλάτες του (ιντριγκαδόρου) Σαμαρά!

Η Θέση μας: Το δίδαγμα του Αριστοτέλη

Διαβάστε επίσης:

►Απόφαση «μπλόκο» σε συντάξεις και δώρα!►Χωρίς
τέλος το κωμικό σίριαλ της Βουλής με τους 6 «προθύμους»! Φαιδρότητες άνευ προηγουμένου►Παράταση στο θρίλερ με τη διάσωση της Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ.!►Καίνε σπίτια Βορειοηπειρωτών►Ανησυχητική αύξηση (25%!) των κρουσμάτων του καρκίνου του στόματος►Ισχυρές καταιγίδες το επόμενο διήμερο

Ραδιουργίες κατά του Κυριάκου, συνέχισε τη βεντέτα με τον Δένδια

Oαντιπρόεδρος «την είδε»... πρόεδρος! Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλούσε στη Λαμία σε κομματική εκδήλωση, ο Aδωνις Γεωργιάδης, ξεχνώντας ότι στην εσωκομματική διαδικασία πάτωσε, πραγματοποιούσε αρχηγικού τύπου εμφάνιση στο Μαρούσι, σε εκδήλωση που οργάνωσε για την κοπή της βασιλόπιτας, ως υποψήφιος βουλευτής του βόρειου τομέα της Αθήνας.

Επιχειρώντας να βάλει τρικλοποδιά στην ηγεσία της Πειραιώς, ο γιαλαντζί δεξιός, με πρώτη μούρη στην εκδήλωση τον γνωστό γυρολόγο της πολιτικής Πέτρο Τατσόπουλο, προχώρησε σε μια φιέστα άνευ προηγουμένου, στέλνοντας μήνυμα δελφίνου της επόμενης μέρας, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά για τη Ν.Δ.



Σε ακόμα μια κίνηση καιροσκοπισμού, εμφανίστηκε εκ νέου ως αβανταδόρος του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έσπευσε στο πλευρό του πνευματικού παιδιού του, μια και εκτός από τον ΛΑΟΣ ο κ. Γεωργιάδης έκανε ιδεολογικό πέρασμα και από την Πολιτική Ανοιξη. Ο υπερφιλόδοξος αντιπρόεδρος χειροκροτήθηκε πάντως -εκτός από ένα πλήθος που παραληρούσε με συνθήματα από τα οποία απείχαν οι αναφορές στον κ. Μητσοτάκη- θερμά για την εμφάνισή του από τους δημοσιογράφους Αρη Πορτοσάλτε και Κωνσταντίνο Μπογδάνο, οι οποίοι σε ρόλο κλακαδόρων έσπευσαν να τον αποθεώσουν, αν και δεν είναι αυτός ο ρόλος τους. Ο τελευταίος, μάλιστα, στον δρόμο για το χρίσμα του ως υποψηφίου της Ν.Δ., ξεπέρασε κάθε όριο... αλληλοεκτίμησης, τόσο στον αέρα της εκπομπής του όσο και στην εκδήλωση.



Εντύπωση, πάντως, προκάλεσε η επιλογή Γεωργιάδη να ανοίξει βεντέτα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. Νίκο Δένδια. Χωρίς να τον κατονομάσει, έδωσε συνέχεια στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ των «γαλάζιων» τάσεων, αγνοώντας επιδεικτικά την ανάγκη για εσωκομματικές ισορροπίες. Η φράση του δελφίνου Κερκυραίου πως η Ν.Δ. μπορεί να μετατραπεί σε κομματίδιο του 18%, αν επικρατήσει η λογική Γεωργιάδη - Σαμαρά, φαίνεται πως δεν καταπίνεται εύκολα από τον... κουμπάρο του Γιώργου Καρατζαφέρη (να μην ξεχνιόμαστε!), που θυμήθηκε ακόμη και τα χρόνια της ΔΑΠ για να πείσει ότι είναι κατά... βάθος βέρος νεοδημοκράτης.



«Εγώ θέλω να παίρνω το χειροκρότημά σας, το χειροκρότημα αυτής της παρατάξεως. Δεν με ενδιαφέρει το χειροκρότημα κανενός άλλου. Αλλοι μπορεί να χαίρονται με τα χειροκροτήματα του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς χαιρόμαστε με τα χειροκροτήματα των νεοδημοκρατών» σημείωσε, παραπέμποντας ευθέως στον κ. Δένδια, ο οποίος είχε χειροκροτηθεί και από τον ΣΥΡΙΖΑ όταν εξαπέλυσε επίθεση στη Χρυσή Αυγή στη συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Keywords
Τυχαία Θέματα