Παραλίγο νέο θύμα από αδέσποτη στα Χανιά

Παραλίγο νέο θύμα από αδέσποτη στα Χανιά02.01.2018Ρεπορτάζ

Το τραγικό περιστατικό με τον θανάσιμο τραυματισμό του 10χρονου Μάριου τον Ιούνιο του 2017 στο Μενίδι και πολλά ακόμα περιστατικά τραυματισμών και υλικών καταστροφών από πυροβολισμούς δεν φαίνεται να συγκινούν και να ωριμάζουν τους λάτρεις της... μπαλoθιάς.

Ασυνείδητοι είναι πολλοί κάτοχοι νόμιμων ή παράνομων όπλων που πυροβολούν στον αέρα νομίζοντας ότι αυτό είναι τρόπος διασκέδασης, ξεχνώντας ότι οι αδέσποτες σφαίρες μπορεί να αφαιρέσουν ανθρώπινες ζωές ή να προκαλέσουν υλικές ζημιές. Το τελευταίο περιστατικό

αδέσποτης σφαίρας έρχεται από τα Χανιά, όπου από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα. Βέβαια, προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε ένα αυτοκίνητο, καθώς το βλήμα τρύπησε την οροφή του (φωτό).

Μάλιστα, ο εξοργισμένος ιδιοκτήτης φωτογράφισε τα «ντοκουμέντα» και ανέβασε τις εικόνες στο facebook, όπου σχολίασε με ιδιαίτερη οργή το περιστατικό και έλουσε με βαριές εκφράσεις τους ασυνείδητους. Παράλληλα, κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, που παρέλαβε το βλήμα και διενεργεί προανάκριση.

Keywords
Τυχαία Θέματα