ΠΑΟ: Τελευταία αναβολή στην υπόθεση του Βέμερ

ΠΑΟ: Τελευταία αναβολή στην υπόθεση του Βέμερ 08.03.2018Ποδόσφαιρο

Το σίριαλ με την υπόθεση του Βέμερ συνεχίζεται... Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να πάρουν αναβολή μίας εβδομάδας, ωστόσο εκείνη του Γερμανού ξεκαθάρισε ότι αυτή είναι η τελευταία.

Αυτό σημαίνει ότι οι διοικούντες του Παναθηναϊκού

έχουν προθεσμία έως την ερχόμενη Τετάρτη, προκειμένου να επαναδιαπραγματευτούν τα οφειλόμενα με τον πρώην ποδοσφαιριστή του συλλόγου, ώστε να αποφύγουν (οριστικά) την αφαίρεση βαθμών. Παράλληλα, οι «πράσινοι» απαλλάσσονται οριστικά από τον Ράσμους Τελάντερ, στον οποίο θα δώσουν 200.000 ευρώ για να κλείσει η υπόθεση. Παράλληλα, η ΠΑΕ σκοπεύει να πληρώσει περίπου μισή δόση Δεκεμβρίου στους ποδοσφαιριστές. Αλλωστε, αναμένονται χρήματα και από τη μεταγραφή του Μπεργκ στην Αλ Αΐν.

Στα αγωνιστικά και στην περίπτωση του Αλτμαν, ο Ισραηλινός εξασφάλισε άδεια από το «Τριφύλλι», προκειμένου να πάρει μια δεύτερη γνώμη από συμπατριώτη του γιατρό για τον τραυματισμό του. Θυμίζουμε ότι ο μέσος των «πρασίνων» διαγνώστηκε με ρήξη πρόσθιου χιαστού και αναμενόταν να μπει στο χειρουργείο σήμερα. Με την επιστροφή του στη χώρα μας θα συζητήσει ξανά με το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού και θα παρθεί η τελική απόφαση.

Εν τω μεταξύ, ο Γιάννης Αναστασίου παραδέχτηκε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ότι δέχτηκε πρόταση από τον ΠΑΟΚ μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

Keywords
Τυχαία Θέματα