Ομολογία από Ξυδάκη: Δεν ήταν διεφθαρμένος ο Κώστας Καραμανλής

Ομολογία από Ξυδάκη: Δεν ήταν διεφθαρμένος ο Κώστας Καραμανλής24.08.2018Πρόσωπα

«Οχι. Διεφθαρμένος δεν υπήρξε ο Κώστας Καραμανλής»

Αυτό απάντησε, σε χθεσινή συνέντευξη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης, ερωτηθείς αν ο ΣΥΡΙΖΑ συμπεριλαμβάνει τον πρώην πρωθυπουργό στο παλαιό, διεφθαρμένο σύστημα.

«Δεν έχω καμία τέτοια

ένδειξη, όχι απόδειξη. Μάλλον ο Καραμανλής τα έβαλε με ένα σύστημα διαπλοκής. Δεν ξέρω αν νίκησε ή αν τον φάγανε, αλλά δεν έχω καμία τέτοια ένδειξη, ούτε τον αποκάλεσε ποτέ κανείς έτσι από τους πολιτικούς αντιπάλους του» σημείωσε.

Αναφορικά με τη συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝ.ΕΛ., ο κ. Ξυδάκης σημείωσε: «Υπήρχαν κάποιοι κοινοί στόχοι, δεν υπάρχουν πια. Καθένας θα κάνει τις επιλογές του και θα επανεκτιμήσει την πορεία». Την ίδια ώρα, επίθεση σε Αδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη εξαπέλυσε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι Αδωνις Γεωργιάδης και Μ. Βορίδης σκέφτονται ακόμη με μυαλά χούντας. Οτι οι Αριστεροί πρέπει να πέσουν όλοι στην πυρά. Την εθνική συνεννόηση, την εθνική γαλήνη, την έκανε πράξη ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ακολούθησε αυτή τη γραμμή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ακόμη πιο δυναμικά την εφάρμοσε ο Κώστας Καραμανλής».

Οι κ. Γεωργιάδης και Βορίδης, κατά τον κ. Αντώναρο, προέρχονται «από έναν χώρο που στην Κεντροδεξιά τον αποκαλούσαμε “άκρα” - Ακρα Δεξιά, δηλαδή. Δεν πρέπει να επιβληθεί αυτή η αντίληψη σε μια μεγάλη παράταξη, όπως πρέπει να είναι η κεντροδεξιά Ν.Δ.».

Keywords
Τυχαία Θέματα