Ολόκληρο μαγαζί τηλεφωνίας στα κελιά των τρομοκρατών!

Τι βρέθηκε σε αιφνιδιαστικό έλεγχο με εισαγγελέα στην πτέρυγα των τρομοκρατών στον Κορυδαλλό

Άφωνο ακόμη και τον εισαγγελικό λειτουργό άφησε το hi-tech οπλοστάσιο που βρέθηκε και κατασχέθηκε ύστερα από αιφνιδιαστική έρευνα χθες τα ξημερώματα στα κελιά καταδικασθέντων για τρομοκρατία, στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Κινητά, USB sticks, ρούτερ, μαχαίρια, λεπίδες, κατσαβίδια, στειλιάρια αλλά και χάπια εντοπίστηκαν από τους άνδρες της εξωτερικής φρουράς των φυλακών, που πραγματοποίησαν ολονύχτιες έρευνες στα κελιά και στους κοινόχρηστους χώρους

στην πτέρυγα του καταστήματος ΙΙ, όπου κρατούνται καταδικασμένοι για οικονομικά εγκλήματα, αλλά και μέλη της 17 Νοέμβρη και της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς. Οι έρευνες έγιναν παρουσία εισαγγελέα.

Κατασχέσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες και επίσημη ανακοίνωση της Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, από τις έρευνες στις Φυλακές Κορυδαλλού κατασχέθηκαν -μεταξύ άλλων- πέντε μαχαίρια εμπορίου και κατσαβίδι, τρία κινητά και 15 φορτιστές, 28 USB sticks και οκτώ hands free, τρεις εξωτερικοί σκληροί δίσκοι με φορτιστή, τρία mp4, τρεις κάρτες sim, κάρτα μνήμης, τρία φορητά ρούτερ Wi-Fi, 56 χάπια (ψυχοτρόπα), έξι ξύλινα κοντάρια, τρεις κόφτες, μία πένσα, δύο λεπίδες με ξύλινη λαβή, δύο ψαλίδια, μία ζυγαριά ακριβείας, ένα συρματόσκοινο πολλών μέτρων, χρηματικό ποσό 50 ευρώ, τέσσερις τράπουλες και ένας νυχοκόπτης.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της έρευνας, κινητό τηλέφωνο το οποίο είχε κατασχεθεί δέχθηκε μήνυμα από αριθμό κινητού, με στοιχεία άλλου κρατουμένου του Κορυδαλλού. Aμέσως ενημερώθηκε η εισαγγελέας και πραγματοποιήθηκε έρευνα στο κελί του, στη Δ’ Πτέρυγα του Κορυδαλλού, όπου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν το κινητό τηλέφωνο και ένας φορτιστής.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος προκειμένου να διαπιστωθεί πώς πέρασαν όλα τα κατασχεθέντα στο εσωτερικό του μεγαλύτερου σωφρονιστικού καταστήματος της χώρας και δη στην πτέρυγα όπου υποτίθεται ότι τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα