ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 05/06/2020

➥ Όποιος αμφισβητούσε την αυθεντία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας δεχόταν τηλεοπτικό, ραδιοφωνικό, διαδικτυακό αλλά και έντυπο… λιθοβολισμό. «Είναι δυνατόν οι τιποτένιοι, οι… “ψεκασμένοι” να θίγουν θεσμούς όπως ο ΠΟΥ;» έλεγαν οι «υπεύθυνοι», οι «σώφρονες», οι «σοβαροί».

➥ «Είναι δυνατόν οι μισότρελοι, που απειλούν την παγκόσμια υγεία, να μην ακολουθούν τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και να μιλάνε ακόμα για υδροξυχλωροκίνη επειδή το λέει ο Τραμπ;» ρωτούσαν ρητορικά οι άνθρωποι που κάθε τόσο παρότρυναν τον κοσμάκη να βγαίνει στα μπαλκόνια να χειροκροτεί σαν παλαβός.

Κι εκεί που βλέπαμε τόση «εγκυρότητα» για τον κορoνοϊό από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, διαπιστώνουμε ότι δεν υπήρχε! Κι ενώ ακούγαμε τόσες «αλήθειες» για το θέμα, στο φινάλε αντιλαμβανόμεθα ότι επρόκειτο για ψέματα!

➥ Η «δημοκρατία», σε άρθρο της για αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «The Guardian», έγραψε ότι ο ΠΟΥ «παρεσύρθη» σε εσφαλμένες εκτιμήσεις σχετικά με τον κορoνοϊό διότι στηρίχθηκε σε «αμφιβόλου ποιότητoς στοιχεία» που έλαβε από αμερικανική εταιρία αναλύσεων!

➥ Η εφημερίδα μας ανέφερε στο σχετικό δημοσίευμα ότι η εν λόγω εταιρία «βρισκόταν και πίσω από απόφαση του ΠΟΥ και διάφορων ινστιτούτων ερευνών ανά τον κόσμο να διακόψουν τις δοκιμές του αμφιλεγόμενου φαρμάκου υδροξυχλωροκίνη!»

➥ Στο προσωπικό της εταιρίας που «παρέσυρε» (αν θέλουμε πιστεύουμε το περί… παράσυρσης) τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας «φαίνεται να συμπεριλαμβάνεται ένας συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας (!), καθώς και ένα μοντέλο που παράγει περιεχόμενο μόνο για ενήλικες (!)».

➥ Αν καταλάβαμε καλώς, ένας συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας και μια πορνοστάρ συνέβαλαν τα μάλα στο να γίνει άνω κάτω η ανθρωπότητα.

➥ Εδώ που τα λέμε, για να συμβούν όσα συνέβησαν ήταν απαραίτητοι ο συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας (για την παραγωγή ευκολοχώνευτων σεναρίων καταστροφής) και η πορνοστάρ (διότι τους τελευταίους μήνες έγινε στον πλανήτη τής επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα).

➥ Φυσικά, οι «έγκυροι» δεν πρόκειται να παραδεχτούν ότι έλεγαν ανοησίες – ακόμα και ύστερα από τούτο το χουνέρι που πάθανε. Ποντάρουν στο ότι οι περισσότεροι έχουν μνήμη χρυσόψαρου και δεν θυμούνται ούτε το πρόσφατο παρελθόν.
π

Keywords
Τυχαία Θέματα