Ο Σημίτης... προσπαθεί να αθωώσει τον Γιάννο

Ο Σημίτης... προσπαθεί να αθωώσει τον Γιάννο06.11.2018Άρθρα

Δεν λέει κουβέντα για τις φρεγάτες και μιλά για κλίμα σκανδαλολογίας και αποπροσανατολισμού της χώρας

Μετά τον βουλευτή του Ποταμιού Γιώργο Αμυρά (που φλερτάρει με τη Ν.Δ.), ο Κώστας Σημίτης αποφάσισε να πει τον πόνο του για την υπόθεση Παπαντωνίου και σε γνωστό δημοσιογράφο-αγιογράφο του.

Σκοπός, να επιβεβαιώσει ότι Σημίτης γεννιέσαι και δεν γίνεσαι. Ο πρώην πρωθυπουργός δεν

ένιωσε την ανάγκη να καταδικάσει τα στελέχη του που πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη, επιβεβαιώνοντας όσους ισχυρίζονται ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου κάτι παραπάνω ξέρει και αυτός είναι ο λόγος που ο Κώστας Σημίτης δεν μιλά για τα εξοπλιστικά με τις φρεγάτες.

Παράλληλα ο πρώην πρωθυπουργός δεν είπε λέξη για το αν ο ίδιος γνώριζε τι γινόταν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ αλλά και για άλλους υπουργούς του ή απλώς... προήδρευε κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν σε στήλη τους τα «ΝΕΑ», στον Κώστα Σημίτη φταίνε κάποιοι άλλοι (τους οποίους δεν κατονομάζει), που εξυπηρετούν συμφέροντα. Μάλιστα βιάζεται να αθωώσει τον προφυλακισμένο Γιάννο μιλώντας για κλίμα σκανδαλολογίας και προσπάθεια αποπροσανατολισμού.

«Αλλο πεδίο»

«Είναι εμφανές ότι από διάφορες πλευρές επιχειρείται να ανοίξει ένα άλλο πεδίο συζήτησης, το οποίο θα διευκολύνει την κυβέρνηση να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές μέσα σε ένα κλίμα σκανδαλολογίας και λάσπης. Τα προβλήματα της χώρας είναι τέτοια και τόσο σοβαρά που δεν επιτρέπουν αποπροσανατολισμούς και παραδοξότητες» απαντάει ο πρώην πρωθυπουργός σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γ. Παπαχρήστου για την πίεση που δέχεται «να μιλήσει» με αφορμή την προφυλάκιση του ζεύγους Παπαντωνίου.

«Τους καταλαβαίνω γιατί το κάνουν και τι σκοπούς επιδιώκουν να εξυπηρετήσουν, αλλά προσωπικά δεν πρόκειται να συμμετάσχω στην προσπάθεια ούτε να συνεισφέρω απαντώντας τους. Επαναλαμβάνω: άλλα είναι τα προβλήματα της χώρας και δεν λύνονται με τη σκανδαλολογία» πρόσθεσε ο Κ. Σημίτης. Για την ταμπακιέρα όμως τίποτε...

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ

Οι... α-καταλληλότεροι συνομίλησαν πάλι

Είναι απίστευτο, πάντως. Να έχεις τη δυνατότητα να μιλάς με τον Κώστα Σημίτη και να μην του κάνεις τις ερωτήσεις που έχει στο στόμα του όλος ο ελληνικός λαός. Τα πήραν οι δικοί σου ή όχι, κ. Σημίτη μου;

Συμμετείχες ή όχι στις αποφάσεις; Ηξερες για τα «πακέτα» που πήραν οι «κολλητοί» σου ή έβλεπες τις μίζες να πέφτουν σαν το χαλάζι;

Πώς είναι δυνατόν να γίνονταν όργια και εσύ να μην παίρνεις είδηση; Νιώθεις, βρε αδελφέ, κάποια ανάγκη να πεις μια συγγνώμη; Στη συγκεκριμένη περίπτωση τόσο ο ερωτών όσο και ο απαντών αποδείχθησαν οι... α-καταλληλότεροι.

Keywords
Τυχαία Θέματα