Ο Σαμαράς σε ρόλο «πλασιέ» του Αδωνη

Ο Σαμαράς σε ρόλο «πλασιέ» του Αδωνη06.09.2018Πρόσωπα

Επεναμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού στην Καλαμάτα, όπου θα μιλήσει ο Γεωργιάδης

Aπορίες προκαλεί στους νεοδημοκράτες η εμμονή του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να κάνει τον «πλασιέ» του Aδωνη Γεωργιάδη. Δεν είναι τυχαίο ότι αύριο Παρασκευή ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. θα βρεθεί και θα μιλήσει στην

Καλαμάτα (σε εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε κεντρικό ξενοδοχείο), παρουσία του κ. Σαμαρά, ο οποίος ουσιαστικά όλες τις προηγούμενες ημέρες -με τις παρεμβάσεις, τις επαφές και τις συναντήσεις του- προσπαθεί να προετοιμάσει την τοπική κοινωνία για την κάθοδο στην πόλη του στενού πολιτικού φίλου του.

«Γυρνούσα τα μαγαζιά για να βεβαιωθώ από τους καταστηματάρχες ότι όλοι έχουν βγει από τα Μνημόνια» δήλωσε χθες με εμφανή ειρωνική διάθεση ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος έπειτα από καιρό επανεμφανίστηκε στα πολιτικά πράγματα από την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Μάλιστα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επίπεδο της αγωνιστικότητας «όλων των φίλων μας σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος μας. Ωρες που κάθε μέρα γίνονται πιο δύσκολες μέσα από την ασυνέπεια, μέσα από την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ».

Εν όψει δε των εκλογών, όπως είπε ο κ. Σαμαράς, «το σημαντικό είναι ότι εμείς είμαστε έτοιμοι, και στη Μεσσηνία και σε όλη την Ελλάδα, να αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα, όποτε γίνουν εκλογές, οποιαδήποτε στιγμή διαλέξουν να κάνουμε εκλογές. Γνωρίζουν και εκείνοι και εμείς και ο κόσμος ότι ευτυχώς για την Ελλάδα τις εκλογές θα τις χάσουν».

Ο πρώην πρωθυπουργός συνομίλησε με αρκετούς πολίτες που βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, ενώ συνοδευόταν από τον δήμαρχο της πόλης Παναγιώτη Νίκα, το όνομα του οποίου ακούγεται ως υποψήφιου περιφερειάρχη στην Πελοπόννησο.
Πάντως, όσο για τον νυν περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, τον προηγούμενο μήνα είχε αφήσει υπονοούμενα κατά του κ. Σαμαρά, κάνοντας λόγο για «ανέμελους πρωθυπουργούς που δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για τον τόπο τους», προκαλώντας τα ανάλογα σχόλια στη Μεσσηνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα