Ο ΠΑΟΚ έφυγε πρωταθλητής από το «Βικελίδης», στο πιο συναρπαστικό φινάλε των τελευταίων χρόνων

Πρώτος μάγκας!

Πανάξιος πρωταθλητής Ελλάδος ο ΠΑΟΚ, με τεράστιο διπλό μέσα στο «Κλ. Βικελίδης» επί του Αρη και σκορ 1-2, έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των Ελλήνων φιλάθλων την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Ο Αρης εφάρμοσε τη γνωστή του συνταγή στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ, δίνοντας χώρο ώστε να αναζητήσει το

γκολ με αντεπιθέσεις.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να βρεθεί στην περιοχή των «κιτρινόμαυρων», αλλά οι προσπάθειες σταματούσαν σε Φαμπιάνο και Μπράμπετς. Ολα άλλαξαν στο 31’, όταν ο Μορόν έχασε την μπάλα σε μια ανύποπτη φάση στο κέντρο του γηπέδου από τον Ζίφκοβιτς, που έδωσε την ασίστ στον Μπράντον Τόμας και πέτυχε το γκολ! Με απίστευτο τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, με τον Αρη να ισοφαρίζει με το «καλημέρα». Ο Οντουμπάτζο σέντραρε και ο Μορόν με ένα εκπληκτικό σουτ πέτυχε το 1-1 μόλις στο 46’! Μετά την ισοφάριση ο Αρης συνέχισε να βγάζει ενέργεια και απειλούσε με Μορόν και Σαβέριο. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισορροπήσει τον αγώνα και ισοφάρισε με τον Τάισον. Ο Κωνσταντέλιας έκρυψε την μπάλα και ο Τάισον με μακρινό σουτ στο 62’ σκόραρε και έδωσε ξανά το προβάδισμα στον «Δικέφαλο του Βορρά», 1-2!

Ο Αρης έπρεπε να αντιδράσει και έψαχνε το γκολ, χάνοντας 1-2 ευκαιρίες με Φαμπιάνο και Μοντόγια,αρχίζοντας να πιέζει τον ΠΑΟΚ. Η αποβολή του Μιχαηλίδη στο 78’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα έφερε μεγαλύτερη πίεση για τον «Δικέφαλο του Βορρά». Ο Ακης Μάντζιος ρίσκαρε, βάζοντας Φεράρι, Ανσαριφάρντ και Φετφατζίδη και αναζητώντας την ισοφάριση, αλλά ο Ανσαριφάρντ έχασε τεράστια ευκαιρία στο 90+4′ με κεφαλιά άουτ από μισό μέτρο σε κενή εστία! Ετσι, ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε τον τίτλο μέσα στο γήπεδο του Αρη!

Διαιτητής: Ορέλ Γκρίνφιλντ (Ισραήλ)

ΑΡΗΣ (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Μοντόγια (85’ Φερράρι), Ζουλ (85’ Ανσαριφάρντ), Βερστράτε (66’ Μάνου Γκαρσία), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (85’ Φετφατζίδης), Σαβέιρο (72′ Ζαμόρα), Μορόν.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Σάστρε, Σβαμπ, Μεϊτέ, Κωνσταντέλιας (80’ Νάσπεργκ), Ζίβκοβιτς, Τάισον (65’ Ντεσπόντοφ), Μπράντον (65’ Σαμάτα).

Keywords
Τυχαία Θέματα