Ο Μητσοτάκης «άδειασε» Αδωνι και Βορίδη

Ο Μητσοτάκης «άδειασε» Αδωνι και Βορίδη27.08.2018ΝΔ

«Αδειασε» τους Μάκη Βορίδη και Αδωνι Γεωργιάδη ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφορικά με την αντιπαράθεση που προκάλεσαν με τον ΣΥΡΙΖΑ...

...και ειδικά με τον Νίκο Ξυδάκη, οι αναφορές του Μάκη Βορίδη και εν συνεχεία η παρέμβαση του αντιπροέδρου της Ν.Δ., ο οποίος υπεραμύνθηκε των απόψεων Βορίδη για τις «ελαττωματικές ιδέες» της Αριστεράς.

Ο πρόεδρος

της Ν.Δ. σε συνέντευξή του (στα «ΝΕΑ») απέρριψε τη λογική ενός «αντι-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου», σημειώνοντας ότι «δεν μπαίνω σε καμία τέτοια συζήτηση και προτρέπω τα στελέχη της Ν.Δ. να αποφεύγουν αυτούς τους αναχρονιστικούς και ανούσιους καβγάδες. Αλλωστε, ο διαχωρισμός Αριστεράς - Δεξιάς, με τους όρους του παρελθόντος, είναι παντελώς ξεπερασμένος».

Ουσιαστικά, ο πρόεδρος της Ν.Δ. με αυτές τις αναφορές επιχείρησε να βάλει φρένο σε μια αντιπαράθεση, στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ αντεπιτέθηκε στις αναφορές Βορίδη κατηγορώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ακροδεξιά στροφή της Ν.Δ.

Ο κ. Βορίδης είχε υποστηρίξει ότι «πρέπει να υπάρξει στρατηγική ήττα των ιδεών της Αριστεράς» και πως «ο Κ. Μητσοτάκης πρέπει να κάνει παρεμβάσεις στο κράτος και στους θεσμούς για να μην ξανάρθει η Αριστερά στην εξουσία», ενώ απαντώντας στον Νίκο Ξυδάκη, που είχε κατηγορήσει τον κ. Βορίδη για ταύτιση με τις απόψεις των ναζί, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι «όπου κυβέρνησε η Αριστερά είτε θρηνούμε αίμα είτε φτώχεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα