Ο «ερυθρόλευκος» που πήρε τα δωράκια του από ΠΑΟΚ, Αρη και Ηρακλή

Ο «ερυθρόλευκος» που πήρε τα δωράκια του από ΠΑΟΚ, Αρη και Ηρακλή17.09.2018Πρόσωπα

Αν και υποστηρικτής του Ολυμπιακού, επισκέφτηκε τα περίπτερα των ομάδων της Θεσσαλονίκης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του σε χώρους της 83ης ΔΕΘ το πρωί του Σαββάτου

Μάλιστα, δεν έφυγε

με άδεια χέρια, αφού τόσο οι διοικητικοί των ομάδων όσο και οι φίλαθλοι του έδωσαν αναμνηστικά δώρα.

Αρχικά, ο κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του κόμματός του, επισκέφτηκε το περίπτερο του Αρη, εκεί όπου τον περίμεναν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θεόδωρος Καρυπίδης και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. Οι «κιτρινόμαυροι» του χάρισαν μια φανέλα με το νούμερο 1 και το όνομα «Κυριάκος» στην πλάτη, με τον πρόεδρο της Ν.Δ. να αστειεύεται, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με κάνατε και τερματοφύλακα».

Ακολούθησε το περίπτερο του Ηρακλή. Εκεί, οι «κυανόλευκοι» του χάρισαν ένα κασκόλ και μια φανέλα με τον αριθμό 110, που συμβολίζει τα χρόνια ιστορίας του συλλόγου. Τον υποδέχτηκε ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Τομ Παπαδόπουλος.

Τελευταίος σταθμός των επισκέψεων Μητσοτάκη στις ομάδες της Θεσσαλονίκης ήταν το περίπτερο του ΠΑΟΚ. «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υλοποιηθεί το γήπεδο του ΠΑΟΚ» είπε ο κ. Μητσοτάκης, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γιώργο Κούδα, ο οποίος τον υποδέχτηκε, να εύχεται να το εγκαινιάσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Μητσοτάκης έλαβε για δώρο μια μπάλα από όλους τους ποδοσφαιριστές και ένα αναμνηστικό με σήμα τον δικέφαλο. «Να ευχηθώ στον ΠΑΟΚ καλή επιτυχία στην Ευρώπη. Το καινούργιο γήπεδο, που τόσο το χρειάζεται, να είναι ένα γήπεδο κόσμημα, αντάξιο της ιστορίας του συλλόγου. Εύχομαι να είμαι εγώ αυτός που θα έρθει να το εγκαινιάσει. Θα έχετε την αμέριστη συμπαράστασή μας, θα ξεπεράσουμε τα όποια εμπόδια και ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει το γήπεδο που του αξίζει» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης λίγο προτού αποχωρήσει.

Β.Σ.

Keywords
Τυχαία Θέματα