Ο απίστευτος Τσιρώνης ταυτίζει το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους με τη φωτιά στο Μάτι!

Ο απίστευτος Τσιρώνης ταυτίζει το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους με τη φωτιά στο Μάτι!07.08.2018Πρόσωπα

Ο Γιάννης Τσιρώνης... ξαναχτύπησε. Ο άφαντος από τα καµένα του Ματιού και του Μαραθώνα αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης εµφανίστηκε τελικά δύο εβδοµάδες µετά την πρωτοφανή τραγωδία στην ανατολική Αττική.

∆εν δίστασε, µάλιστα, να προχωρήσει σε συγκρίσεις µε την 11η Σεπτεµβρίου και την τροµοκρατική επίθεση στη Νέα Υόρκη (!), αναπτύσσοντας σκεπτικό που αν µη

τι άλλο φανερώνει ότι ο ίδιος τελεί σε πλήρη σύγχυση.

«Οταν έπεσαν οι ∆ίδυµοι Πύργοι και χάθηκαν µερικές χιλιάδες άνθρωποι, κανείς δεν µπορεί να πει ότι όλα ήταν καλά καµωµένα. Από την άλλη µεριά βέβαια το να παραιτηθεί ένας αξιωµατικός από µια θέση ευθύνης δεν σηµαίνει ότι είναι φταίχτης επειδή εκείνη τη στιγµή βρέθηκε στο τιµόνι» είπε µέσα στην αγωνία του να δικαιολογήσει µε κωµικοτραγικό τρόπο τα αδικαιολόγητα.

«∆εν σηµαίνει ότι όποιος αναλαµβάνει την ευθύνη φταίει κιόλας» πρόσθεσε, καλύπτοντας τους Νίκο Τόσκα και Γιάννη Καπάκη.

Στον ανεκδιήγητο αναπληρωτή υπουργό, η θέση του οποίου τρίζει στον επερχόµενο ανασχηµατισµό, απάντησε ο Λευτέρης Αυγενάκης εκ µέρους της Ν.∆.

«Αν, λοιπόν, σύµφωνα µε τον κ. Τσιρώνη, δεν φταίνε οι παραιτηθέντες, τότε ποιοι είναι οι πραγµατικοί υπαίτιοι; Γνωρίζει κάτι και δεν µιλάει;» διερωτήθηκε ο κ. Αυγενάκης και στη συνέχεια κάλεσε τον κ. Τσιρώνη να µην κρύβεται πίσω από µισόλογα και να πει «πού ήταν ο ίδιος και οι Οικολόγοι, όταν συντελέστηκε η πρωτοφανής οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό», καθώς και στις πληµµύρες στη Μάνδρα, που στοίχισαν τη ζωή σε 21 συνανθρώπους µας, και τι έκαναν ο ίδιος και το υπουργείο του για να αποφευχθεί η τραγωδία στο Μάτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα