Μυστήριο ο θάνατος της χήρας

Μυστήριο ο θάνατος της χήρας09.01.2018Αστυνομικά

Δεν βρήκε ίχνη εγκληματικής ενέργειας ο ιατροδικαστής

Εξαιρετικά ομιχλώδες διαμορφώνεται το τοπίο γύρω από τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη-Γκουτζούνη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της σε ερημικό σημείο στη θέση Μυρτιά της Τριχωνίδας, στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας.

Τα ίχνη της άτυχης χήρας, που ήταν μητέρα τριών παιδιών, είχαν χαθεί από το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου. Εφερε εγκαύματα που κάνουν τους αστυνομικούς να εξετάζουν

όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της αυτοκτονίας.

Το πτώμα της 44χρονης ήταν στο πίσω κάθισμα του Ι.Χ. της, με εγκαύματα στα χέρια και στο σώμα, ενώ πολύ κοντά βρέθηκε και ένα μπιτόνι με πετρέλαιο.

Από την αυτοψία που έκανε ο ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης δεν εντόπισε κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στο ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, όπως είχε αρχικά διαφανεί.

Το σκηνικό παραπέμπει σε αυτοκτονία, ωστόσο τίποτε δεν αποκλείεται... Αν και φως στα ακριβή αίτια θανάτου θα ρίξει η νεκροτομή, οι αστυνομικοί προσπαθούν να καλύψουν τις «σκιές» της υπόθεσης σχετικά με το τι έκανε η γυναίκα στο 48ωρο της εξαφάνισής της και, αν αυτοκτόνησε, γιατί επέλεξε ένα εξαιρετικά δύσβατο και απόμερο σημείο, και όχι κάποιο που θα μπορούσε να εντοπιστεί.

Ετσι, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο και ο δράστης να μετέφερε κατόπιν το άψυχο σώμα της στο σημείο, όπου προσπάθησε να βάλει φωτιά για να εξαφανίσει οποιοδήποτε ίχνος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 44χρονη έμεινε χήρα πριν από τρία χρόνια, με δύο γιους, ηλικίας 25 και 22 ετών, και μια 16χρονη κόρη, αλλά και μεγάλη περιουσία που της άφησε ο σύζυγός της.

Keywords
Τυχαία Θέματα