Μην προκαλείτε άλλο τους πολίτες!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τις απάνθρωπες δηλώσεις του, που προκαλούν τη δοκιμαζόμενη κοινωνία, δίνει ένα ανέλπιστο δώρο στην αντιπολίτευση. Προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες στον αποπροσανατολισμένο ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως ουδείς Ελλην -πλην ελαχίστων κομματικών- ενδιαφέρεται για το εξουσιαστικό μπρα ντε φερ των κομμάτων και τα «δώρα» του ενός προς το άλλο. Οι πολίτες αυτής της χώρας νοιάζονται για το μέλλον

τους και αξιώνουν από τις πολιτικές δυνάμεις να τείνουν ευήκοα ώτα στα δίκαια αιτήματά τους.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μ’ ένα ρεσιτάλ σουσουδισμού, έδειξε πόσο μεγάλη ψυχολογική, ιδεολογική και οικονομική απόσταση υπάρχει μεταξύ των καλοζωισμένων κομματικών αξιωματούχων και της κοινωνίας. Σχολιάζοντας σε τηλεοπτική συνέντευξή του την ανάγκη της αγοράς για ρευστότητα, είπε τα ακόλουθα αξιοθρήνητα:

«Και εγώ σας λέω ότι με έναν μαγικό τρόπο στέλνουμε στο σπίτι κάθε Ελληνα και κάθε Ελληνίδας 5.000 ευρώ. Τι θα τα κάνει σήμερα, μπορείτε να μου πείτε; Αφού ταξίδια δεν μπορεί να κάνει, σε εστιατόρια δεν μπορεί να πάει, σε κατάστημα να ψωνίσει δεν μπορεί να πάει… Τι να την κάνει τη ρευστότητα;» Όταν ο δημοσιογράφος είπε ότι μπορεί τα χρήματα να χρειαστούν στα νοικοκυριά για τρόφιμα, ο υπουργός Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδης είπε: «Πόσο να φάει πια; 300 κιλά θα γίνει;»

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, διά του υπουργού Ανάπτυξης, χλευάζει την ένδεια των πολιτών, οι οποίοι έπειτα από δεκαετή εγκλεισμό στα μνημονιακά κάτεργα, που στήριξαν με φανατισμό πολιτικοί όπως ο κ. Γεωργιάδης, δεν έχουν τα προς το ζην.

Ένα ποσό της τάξεως των 5.000 ευρώ θα μπορούσε να βοηθήσει πολλούς να πληρώσουν τους χρεωστούμενους λογαριασμούς της ΔΕΗ ώστε να επανασυνδεθεί η παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος, να ξεχρεώσουν τις οφειλές σε ανθελληνικότατους φόρους, όπως ο ΕΝΦΙΑ, και να γλιτώσουν το βιος τους, και να αποπληρώσουν χρέη που έχουν πέσει πάνω τους και τους πλακώνουν σαν ταφόπλακες.

Ο κ. Γεωργιάδης, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, νομίζει ότι όλοι κάνουν ταξίδια και δαπανούν χρήματα σε εστιατόρια και ψώνια… Ας μην προκαλούνται, επιτέλους, άλλο οι πολίτες!

Πηγή: Μην προκαλείτε άλλο τους πολίτες! - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα