Μια ιστορία αγάπης (στο Δημόσιο) που έφερε μια φωτογραφική προκηρυξη

Μια ιστορία αγάπης (στο Δημόσιο) που έφερε μια φωτογραφική προκηρυξη04.11.2018Παρασκήνιο

Σήμερα θα σας μεταφέρουμε μια ιστορία αγάπης στα υψηλά κλιμάκια του κρατικού μηχανισμού της χώρας, που ενδέχεται να μην έχει happy end

Αυτή ήταν στέλεχος υπουργείου, από το οποίο παραιτήθηκε λόγω αντιζηλίας με τη συμβία ισχυρού υπουργού.

Προσελήφθη σε άλλη κρατική εταιρία, καθώς συνδέεται στενά με τον επικεφαλής της και έγινε κατευθείαν διευθύντρια, αν και διαθέτει μηδενική πείρα στον τομέα που ειδικεύεται η συγκεκριμένη επιχείρηση. Τώρα

μαθαίνουμε ότι «καλπάζει» για τη θέση γενικής διευθύντριας μέσω φωτογραφικού διαγωνισμού που είναι εξαιρετικά... ελαστικός στο θέμα της γνώσης αγγλικών. Μάλιστα, μόνο η προκήρυξη που αφορά τη θέση την οποία διεκδικεί η στενή συνεργάτις του διευθύνοντος συμβούλου της εν λόγω επιχείρησης είναι ελαστική στα αγγλικά.

Οι άλλοι υποψήφιοι, για τις υπόλοιπες δύο θέσεις γενικών διευθυντών, οφείλουν να γνωρίζουν εξαιρετικά την αγγλική γλώσσα... Η υπόθεση αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς η εταιρία όπου συμβαίνουν όλα αυτά, με την ιστορία αγάπης και τους φωτογραφικούς διαγωνισμούς, ελέγχεται από το Υπερταμείο, τη γνωστή ΕΕΣΥΠ Α.Ε., η διοίκηση της οποίας δηλώνει με κάθε ευκαιρία ότι ήρθε για να αλλάξει τον φαύλο τρόπο λειτουργίας του Δημοσίου. Αντίστοιχες προκλητικές φωτογραφικές προβλέψεις υπάρχουν, βεβαίως, και στις προσκλήσεις για τις θέσεις διευθυντών στην ίδια κρατική εταιρία.

Για παράδειγμα, οι υποψήφιοι για τη θέση του διευθυντή Μονάδας Τεχνικών Υπηρεσιών πρέπει να διαθέτουν «Πτυχίο ΜΕΚ Γ’ τάξης για οικοδομικά, υδραυλικά και πτυχίο Β’ τάξης στις υπόλοιπες κατηγορίες»! Αλλά και για τις υπόλοιπες θέσεις διευθυντών κυκλοφορούν ήδη οι φωτογραφίες στους διαδρόμους της εταιρίας που στεγάζεται σε κτίριο πλησίον της οδού Κολοκοτρώνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα