Μεξικό: Σώθηκαν όλοι από συντριβή αεροσκάφους

Μεξικό: Σώθηκαν όλοι από συντριβή αεροσκάφους 02.08.2018Ειδήσεις

Αγιο φαίνεται ότι είχαν οι 103 επιβαίνοντες στο αεροσκάφος της Aeromexico, το οποίο συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του, καθώς διασώθηκαν όλοι!

Το αεροσκάφος, που θα εκτελούσε την πτήση από την πόλη Ντουράνγκο προς την Πόλη του Μεξικού, χτυπήθηκε από χαλάζι και ισχυρό μετωπικό άνεμο καθώς απογειωνόταν και οι χειριστές του αποφάσισαν να κάνουν αναγκαστική προσγείωση, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της πολιτειακής Πολιτικής Προστασίας Αλεχάντρο Καρδόσα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον κυβερνήτη

της πολιτείας Ντουράνγκο, Χοσέ Αϊσπούρο, ο ξαφνικός ισχυρός άνεμος προκάλεσε απότομη πτώση του αεροσκάφους, με αποτέλεσμα το αριστερό φτερό του να ακουμπήσει στο έδαφος και οι δύο κινητήρες του να αποκοπούν.

Οπως και να έχει, και οι 103 επιβαίνοντες -99 επιβάτες και τέσσερα μέλη του πληρώματος- κατάφεραν να βγουν από το αεροσκάφος, οι περισσότεροι με «επιπόλαιους τραυματισμούς», λίγο πριν εκδηλωθεί φωτιά. Σύμφωνα με τις Αρχές μόνο δύο είναι σοβαρά τραυματισμένοι: ο πιλότος του αεροσκάφους, που υπεβλήθη σε επέμβαση στην σπονδυλική στήλη, κι ένα κορίτσι που υπέστη σοβαρά εγκαύματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα