Μέγιστη γκάφα Αδωνη με το Βατοπαίδι! Εξέθεσε την κυβέρνηση του Καραμανλή

Μέγιστη γκάφα Αδωνη με το Βατοπαίδι! Εξέθεσε την κυβέρνηση του Καραμανλή30.11.2018Πρόσωπα

Σε μία ακόμα γκάφα υπέπεσε ο Αδωνις Γεωργιάδης εκθέτοντας την κυβέρνηση Καραμανλή, καθώς προσπαθώντας να αποδομήσει τη συμφωνία Τσίπρα - Ιερωνύμου, τη χαρακτήρισε «Βατοπαίδι επί 1.000»!

Μέσα στο κλίμα αντεγκλήσεων που είχε προκληθεί στην Επιτροπή της Βουλής

για την αναθεώρηση του Συντάγματος, όταν η συζήτηση ήρθε στη σχέση Εκκλησίας και Κράτους, ο Αδωνις Γεωργιάδης άρχισε να επιχειρηματολογεί κατά της συμφωνίας Τσίπρα - Ιερωνύμου αναφορικά με την ένταξη σ' αυτή των αμφισβητούμενων περιουσιακών στοιχείων και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για υποκρισία. «Εάν είχε γίνει η συμφωνία Τσίπρα - Ιερωνύμου πριν από το Βατοπαίδι και είχε συμπεριλάβει και το Αγιο Ορος, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα και καμία διαφωνία για την κυβέρνηση Καραμανλή. Ολοι εσείς που φωνάζατε έχετε βγει στα κανάλια και υποστηρίζετε μια συμφωνία που είναι Βατοπαίδι επί χίλια. Αρα, τώρα σας αρέσει η συμφωνία, γιατί εξυπηρετεί τους πολιτικούς σας σκοπούς. Αυτή είναι η διαφορά» ανέφερε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κάνει τέτοιου είδους γκάφα. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορεί να αγνοεί ότι υπάρχει τελεσίδικη δικαστική απόφαση ότι δεν υπήρξε «σκάνδαλο Βατοπαιδίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα