Με κλεμμένο ΙΧ κυκλοφορούσε ο έκπτωτος δήμαρχος Ζαχάρως!

Με κλεμμένο ΙΧ κυκλοφορούσε ο έκπτωτος δήμαρχος Ζαχάρως!21.06.2018Ρεπορτάζ

Το τζιπ που κατείχε ο Π. Χρονόπουλος είχε κάνει φτερά (πριν από δύο χρόνια) από την Πάτρα και έφερε πινακίδες άλλου οχήματος

Νέες... περιπέτειες για τον έκπτωτο δήμαρχο Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλο, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα κλεμμένο (!) Jeep Cherokee, το οποίο μάλιστα έφερε πινακίδες

άλλου οχήματος!

Το όχημα εντοπίστηκε έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών Αρχών στη Ζαχάρω Ηλείας την περασμένη εβδομάδα. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο αριθμός πλαισίου του οχήματος ανήκει σε κλεμμένο Jeep Cherokee από την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας και η κλοπή είχε γίνει πριν από περίπου δύο χρόνια.

Επίσης, οι πινακίδες που έφερε το όχημα ανήκαν σε άλλο αυτοκίνητο. Από την Αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του έκπτωτου δημάρχου Ζαχάρως για το αδίκημα της κλεπταποδοχής, ενώ ενημερώθηκε σχετικά και η Εισαγγελία του Πύργου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος ο κ. Χρονόπουλος παραδέχτηκε ότι το όχημα ήταν στην κατοχή του και ισχυρίστηκε ότι του το είχε παραχωρήσει πριν από καιρό κάποιος γνωστός του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα apokalypseis.com, κάτοικοι της Ζαχάρως ανέφεραν ότι το πολυτελές αυτοκίνητο -που μάλιστα είχε φιμέ τζάμια- ήταν το όχημα, με το οποίο κυκλοφορούσε επίσημα στην περιοχή ο έκπτωτος δήμαρχος της Ζαχάρως.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη υπόθεση κρίνεται από την Ελληνική Αστυνομία ως πολύ σοβαρή και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για το εάν το περιστατικό είναι μεμονωμένο ή εάν υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή της δυτικής Ελλάδας κύκλωμα προώθησης κλεμμένων οχημάτων.
Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. έχει ταυτοποιήσει και αναζητά το πρόσωπο που παραχώρησε στον Πανταζή Χρονόπουλο το κλεμμένο Jeep Cherokee. Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Πύργου και από την Ελληνική Αστυνομία σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος όλων των εμπλεκομένων προσώπων.

Keywords
Αναζητήσεις
δημαρχος ζαχαρως φυλακη
Τυχαία Θέματα