ΚΙΝ.ΑΛ.: Διαλύεται αλλά φτιάχνει... ψηφοδέλτια

ΚΙΝ.ΑΛ.: Διαλύεται αλλά φτιάχνει... ψηφοδέλτια21.06.2018Πρόσωπα

Μπορεί το Κίνημα Αλλαγής να τελεί υπό διάλυση ύστερα και από την τελευταία κόντρα της Φώφης Γεννηματά με τον Σταύρο Θεοδωράκη, ωστόσο, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, συγκροτεί επιτροπές που θα ετοιμάσουν τα ψηφοδέλτια για τις επερχόμενες εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Eτσι, όπως ανακοινώθηκε χθες, σε συνέχεια της απόφασης της Κεντρικής Πολιτικής

Επιτροπής, συγκροτούνται δύο επιτροπές: η Επιτροπή Ψηφοδελτίων, υπό τον γραμματέα της ΚΠΕ Μ. Χριστοδουλάκη, για τις βουλευτικές εκλογές και η Επιτροπή Αυτοδιοίκησης, υπό τον Γ. Καμίνη, η οποία θα αναλάβει όλα τα θέματα για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Την ίδια ώρα, πάντως, όλα δείχνουν πως το Ποτάμι δύσκολα θα παραμείνει στο αποτυχημένο εγχείρημα, με τον Σταύρο Θεοδωράκη να παραπέμπει για τις αποφάσεις σε σχέση με την παραμονή ή την αποχώρηση από το Κίνημα Αλλαγής στη συνάντηση των στελεχών του την 1η Ιουλίου. Παράλληλα, επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στην κυβέρνηση Τσίπρα, ακόμα κι αν αποχωρήσουν οι ΑΝ.ΕΛ. Οπως είπε, «δεν θα κάνει τα ρεπό του Καμμένου», ενώ χαρακτήρισε ξανά καλή τη συμφωνία των Πρεσπών.

Τον δικό του δρόμο εξακολουθεί να χαράζει ο Γρηγόρης Ψαριανός: «Ο Σταύρος νόμιζε πως θα μπούμε στο ΠΑΣΟΚ και θα τους πάρουμε το μαγαζί. Προσπάθησε να διορθώσει λάθη, δεν διορθώνονται, και νομίζω πως θα αποχωρήσει το Ποτάμι και υπάρχει πιθανότητα να συγκροτηθεί πάλι ως κάτι νέο» ανέφερε.

Παρέμβαση στο θέμα έκανε και ο Γιώργος Αμυράς, ο οποίος τόνισε πως «με την απόφαση του Ποταμιού να πάει στο ΚΙΝ.ΑΛ. σήμαινε ότι τελείωνε η αυτόνομη πορεία. Βγαίνοντας, όμως, να δούμε τι δυνατότητες υπάρχουν για αυτόνομη πορεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα