Χλιδάτη ζωή για τους Αλβανούς δραπέτες!

Χλιδάτη ζωή για τους Αλβανούς δραπέτες!21.06.2018Ρεπορτάζ

Προκλητικές αναρτήσεις των τριών κακοποιών στα social media, που ετοίμαζαν απόβαση το φετινό καλοκαίρι στη Μύκονο με 17 κιλά χασίς

Να... στρατοπεδεύσουν στη Μύκονο προγραμμάτιζαν γι' αυτό το καλοκαίρι

οι τρεις Αλβανοί που δραπέτευσαν από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Αργυρούπολης το ξημέρωμα της Τρίτης. Μάλιστα, σκόπευαν να συνδυάσουν το... τερπνόν μετά του ωφελίμου, καθώς, κατά τη διάρκεια των χλιδάτων διακοπών τους στο νησί των ανέμων, θα διακινούσαν 17 κιλά χασίς στους θαμώνες των μπαρ και των νυχτερινών κέντρων.

Οι αστυνομικοί, που διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό των τριών δραπετών, έχουν αποκλείσει τα βόρεια σύνορα της χώρας, σε μια προσπάθεια να εμποδίσουν τη διαφυγή τους στην Αλβανία. Στα προφίλ που διατηρούσαν οι κακοποιοί σε facebook και Instagram είναι εμφανές ότι «επένδυαν» τα παράνομα κέρδη τους σε πανάκριβα οχήματα και διασκεδάσεις. Αλλωστε, από τις διαρρήξεις σε σπίτια των πιο ακριβών περιοχών της Αττικής είχαν εξοικονομήσει περισσότερα από 400.000 ευρώ, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τη λεία των 72 διαρρήξεων που έχουν εξιχνιάσει ως τώρα οι Αρχές.



Ωστόσο, υπάρχουν ενδείξεις ότι οι κλοπές είναι πολύ περισσότερες. Οι αλλοδαποί διαρρήκτες έκαναν μεγάλη ζωή στην Αθήνα, αλλάζοντας σαν τα πουκάμισα τα πολυτελή αυτοκίνητα, τις ακριβές μοτοσικλέτες και τις όμορφες γυναίκες που κυκλοφορούσαν. Μάλιστα, αναρτούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα σχετικά στιγμιότυπα, λες και ήταν επιχειρηματίες που είχαν κλείσει μεγάλες συμφωνίες με πολυεθνικές εταιρίες και γιόρταζαν την επαγγελματική επιτυχία τους...

Οι αστυνομικοί είχαν ακούσει στις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις ότι οι τρεις μετέπειτα δραπέτες -μεταξύ των οποίων ο 31χρονος φερόμενος ως αρχηγός της σπείρας- ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στη Μύκονο. Γι' αυτό, μάλιστα, επέσπευσαν την επιχείρηση σύλληψης των μελών της συμμορίας.

Διακίνηση ναρκωτικών

Στην κατοχή του φερόμενου ως αρχηγού της εγκληματικής ομάδας βρέθηκε μια μεγάλη σακούλα που περιείχε ποσότητα χασίς βάρους 17 κιλών. Από αυτό, σε συνδυασμό με τις υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες των μελών της σπείρας, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι θα συνδύαζαν τις διακοπές με τη διακίνηση του χασίς για λογαριασμό μεγάλου κυκλώματος της αλβανικής μαφίας που τους το είχε δώσει.

Μάλιστα, θα πήγαιναν στη Μύκονο πιθανότατα με το ταχύπλοο σκάφος που είχε αγοράσει ένας από τους δραπέτες με τα χρήματα που είχαν αποκομίσει από τις δεκάδες διαρρήξεις και κλοπές σε μονοκατοικίες και διαμερίσματα. Εξάλλου, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πριν από περίπου τρία χρόνια η Πολωνέζα σημερινή σύντροφος του 31χρονου Αλβανού δραπέτη -που επίσης έχει συλληφθεί- τον είχε καταγγείλει για βιασμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα