Μάγεψε το κοινό η Νατάσα!

Μάγεψε το κοινό η Νατάσα!12.09.2018Πρόσωπα

Η Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια μετά την καταπληκτική συναυλία στη ΔΕΘ μίλησε στη «δημοκρατία» για τη νέα της δουλειά

Από την
Ελένη Σκάρπου

Aν υπάρχει παράδεισος... επιτέλους τον βρήκα»! Με αυτούς τους στίχους υποδέχτηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου το κοινό της Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου

στη σκηνή της 83ης ΔΕΘ, σε μια συμπαραγωγή με το αγαπημένο ραδιόφωνο της πόλης Κοσμοράδιο 95.1. Μαζί με τον Γιώργο Παπαδόπουλο παρουσίασε ένα απόλυτα διασκεδαστικό πρόγραμμα, στη διάρκεια του οποίου το κοινό τραγούδησε, χόρεψε, ένιωσε. Κι αν για όλους εμάς η διαχείριση μιας τέτοιας επιτυχίας μοιάζει βουνό, για τη Νατάσα τα πράγματα είναι απλά.

«Εχει να κάνει με την αγάπη στο αντικείμενο αυτό, έχει να κάνει με τη ζωή που είναι το τραγούδι για μένα, έχει να κάνει με τη συνέπεια, στην οποία είμαι προσηλωμένη και θέλω πάντα να είμαι ακόλουθη αυτών που λέω, αυτών που τραγουδάω και αυτών που γνωρίζει ο κόσμος από μένα, ώστε κάθε φορά να συναντά τα ίδια και καλύτερα.

Είναι δύσκολο σαφώς, γιατί θέλει συνεχώς να είσαι σε εγρήγορση, να έχεις το μυαλό σου στο κεφάλι... υπάρχουν σειρήνες, υπάρχουν πειρασμοί. Νομίζω όμως ότι, όταν αγαπάς πολύ κάτι και όταν αυτό είναι η ζωή σου και σου την καθορίζει, τότε όλα πάνε καλά» δηλώνει η αγαπημένη τραγουδίστρια. Αν κρίνουμε από το πώς τραγουδά μαζί της το κοινό, πώς δένεται με τις λέξεις και τις μουσικές, τότε σίγουρα η γενέτειρά της, η Θεσσαλονίκη, φαντάζει σαν το πιο μαγικό μέρος για να ερμηνεύει τις μεγάλες επιτυχίες της.

«Ποτέ δεν έφυγα»

«Με συγκλονίζει το κοινό της Θεσσαλονίκης, γιατί είναι ένα εξωστρεφές κοινό. Με αγαπάνε πολύ, τους αγαπάω πολύ, έχουμε μια πάρα πολύ ωραία σχέση αυτά τα χρόνια και εύχομαι να τη συνεχίσουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά. Οσο για τη μοναδικότητα των στίχων της; Δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι, αφού για εκείνη οι λέξεις φέρουν το δικό τους βάρος. «Ο στίχος είναι συναισθήματα, είναι ταξίδι, είναι εικόνες» επισημαίνει.



Η τελευταία δισκογραφική δουλειά της με τίτλο «Ποτέ δεν έφυγα από δω» φέρει ως προς έναν αριθμό τραγουδιών τη σφραγίδα του Γιώργου Παπαδόπουλου και αμέσως γίνεται αντιληπτή η επιθυμία της να συνεργάζεται με νέους, ταλαντούχους ανθρώπους.

«Τους ψάχνω και με ψάχνουν. Δεν κάθομαι ποτέ ήσυχη και προσπαθώ να βρίσκω νέα παιδιά, να μου δίνουν το νέο στίγμα και να τους δίνω και εγώ την πείρα μου. Είναι η πρώτη δουλειά που την έκανα μόνη μου ως παραγωγός. Με βοήθησε πάρα πολύ ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Μέχρι τώρα μου έχει βγάλει τέσσερα τραγούδια πολύ καλά, που μου έδωσαν μεγάλη χαρά και ελπίζω να βγάλει κι άλλα» εξομολογείται η Νατάσα Θεοδωρίδου και η αλήθεια είναι ότι οι δυο τους στη σκηνή έδειξαν τι θα πει ευγενής άμιλλα, αρμονική συνεργασία, φιλία και αγάπη. Εκείνος με τη μελωδική φωνή του και τις δικές του επιτυχίες, και εκείνη να σιγοντάρει και να επιμένει με την καθαρή, λαϊκή φωνή της.

Το «ξαφνικό» stand-up

Τη μουσική συνοχή των τραγουδιστών «έσπασε» -με την καλή έννοια- ο Παντελής Καναράκης ως special guest, ο οποίος έδωσε μια έντονη κωμική νότα στην ατμόσφαιρα και ανέδειξε το χιούμορ τόσο της Νατάσας Θεοδωρίδου όσο και του Γιώργου Παπαδόπουλου μέσα από σκετσάκια που αγγίζουν το σήμερα. Ως προς το αύριο και τα επόμενα βήματα, η Νατάσα Θεοδωρίδου προετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη τον ερχόμενο χειμώνα μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη και τον Stan.

Keywords
Τυχαία Θέματα