Ληστής έφυγε σαν κύριος με Rolex αξίας 300.000 ευρώ!

Ληστής έφυγε σαν κύριος με Rolex αξίας 300.000 ευρώ!18.12.2018Αστυνομικά

Ακριβά... γούστα φαίνεται ότι είχε ο άνδρας που χθες μπήκε ως πελάτης σε κατάστημα που πουλά ακριβά ρολόγια στο κέντρο της Αθήνας και έφυγε με λεία πολλών χιλιάδων ευρώ!

Ολα ξεκίνησαν γύρω στις 11 το πρωί, όταν ένας καλοντυμένος άντρας χτύπησε το κουδούνι στο κατάστημα της Rolex που βρίσκεται

σε ένα από τα καλύτερα φρουρούμενα σημεία της Αθήνας, στον πεζόδρομο της Βαλαωρίτου, προσποιούμενος τον πελάτη.

Οταν ο ανυποψίαστος υπάλληλος άνοιξε, ο άνδρας είχε το χέρι του στην τσέπη του μπουφάν και έβγαλε πιστόλι απειλώντας σε καλά ελληνικά -με ανατολικοευρωπαϊκή όμως προφορά- τον υπάλληλο, τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και τους πελάτες που βρίσκονταν μέσα εκείνη τη στιγμή.

Στη συνέχεια άρπαξε επιλεκτικά ορισμένα από τα πιο ακριβά κομμάτια του μαγαζιού, η αξία των οποίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 300.000 ευρώ, και τα έβαλε στην τσέπη του μπουφάν του. Οταν πήρε όσα ήθελε, βγήκε έξω από το μαγαζί, περπάτησε ανενόχλητος ως την οδό Πανεπιστημίου, όπου μπήκε σε ταξί, και διέφυγε προς άγνωστο προορισμό.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών που ερευνούν τη θρασύτατη ληστεία και εξετάζουν το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ο δράστης ίσως είναι ομογενής από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ενωσης και φορούσε μάσκα σιλικόνης για να μην καταγραφούν τα χαρακτηριστικά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα