Κόντρα Ν.Δ. με Καμμένο - Κοτζιά για μια... σέλφι

Κόντρα Ν.Δ. με Καμμένο - Κοτζιά για μια... σέλφι05.11.2018Παρασκήνιο

Εντονη κόντρα μεταξύ Ν.Δ., Πάνου Καμμένου και Νίκου Κοτζιά ξέσπασε με αφορμή μια σέλφι που έβγαλε ο υπουργός Αμυνας στη βραχονησίδα Σύρνα με φόντο ένα στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου Χιούι

Η αξιωματική αντιπολίτευση επιτέθηκε στην κυβέρνηση αλλά και προσωπικά στον Πάνο Καμμένο. «Η σκοπιανή κυβέρνηση είναι έτοιμη να

ενσωματώσει στο Σύνταγμά της τη δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα και ο Πάνος Καμμένος κόβει βόλτες και φωτογραφίζεται με τα ελικόπτερα του Ελληνικού Στρατού λες και είναι δικά του» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ., με τον υπουργό Αμυνας να απαντά άμεσα:

«Επειδή η Ν.Δ. έκανε το λάθος να μου επιτεθεί για το ελικόπτερο που πήγα στη βραχονησίδα Σύρνα, θα τους θυμίσω ένα άλλο ελικόπτερο που πήγαινε τον Χριστοφοράκο στον γάμο του Κώστα Μπ. χορηγία Siemens με την οικογένεια Καμπουρίδη της Sorros RE τώρα visa ΥΠΕΞ...» Ανταπαντώντας η Ν.Δ. ανέφερε: «Ο κ. Καμμένος, αντί να κάνει βόλτες με ελικόπτερα, ας πει επιτέλους στους πολίτες τι ξέρει για τον χρηματισμό του κ. Κοτζιά από εταιρία του Τζορτζ Σόρος που ο ίδιος κατήγγειλε στο υπουργικό συμβούλιο. Κι ας εξηγήσει επίσης γιατί το υπουργείο του ελέγχεται από την OLAF για τον σκοτεινό τρόπο που διαχειρίστηκε τα κονδύλια για τους πρόσφυγες».

Στη διένεξη παρενέβη και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος, απαντώντας στην παραπάνω ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημείωσε: «Η άθλια Ν.Δ. αναπαράγει συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου. Μετά τις σφαίρες και σακούλες με αίματα, άρχισαν οι απειλές-ύβρεις για την ηθική μου ακεραιότητα. Για να τελειώνουμε, όλες αυτές οι απειλές-εκβιασμοί στρέφονται ενάντια στη δημοκρατία και τις έχω στείλει στην Εισαγγελία».

Keywords
Τυχαία Θέματα