Κατήγγειλε όσους του έκαναν bullying και μετά αυτοκτόνησε!

Κατήγγειλε όσους του έκαναν bullying και μετά αυτοκτόνησε!09.07.2018Ρεπορτάζ

Ανείπωτη τραγωδία συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αργυρούπολη, καθώς ένας 15χρονος μαθητής αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του μέσα στο σπίτι όπου έμενε μαζί με τους γονείς του.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, όλα δείχνουν ότι ο ανήλικος αποφάσισε να αυτοκτονήσει καθώς δεν μπορούσε να αντέξει άλλο το bullying που είχε υποστεί από συμμαθητές του. Απαρηγόρητοι οι γονείς του, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και ακόμη δεν έχουν δώσει

κατάθεση. Την υπόθεση θα αναλάβει το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων με τη συνδρομή ψυχολόγων και συναδέλφων τους, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Σχεδόν τριάμισι χρόνια μετά την αυτοκτονία του φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, ακόμη μια υπόθεση αυτοχειρίας λόγω bullying στη χώρα μας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο μαθητής, ο οποίος τελείωσε την α' λυκείου και ήταν ο μικρότερος γιος ιδιοκτήτη εστιατορίου των νοτίων προαστίων -που ασχολούνταν για χρόνια με τα κοινά στα νότια προάστια-, βρέθηκε απαγχονισμένος από τους γονείς του στο μπαλκόνι του σπιτιού του στην Αργυρούπολη, ύστερα από πάρτι.

Το σημείωμα

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δίπλα στο άψυχο σώμα του παιδιού υπήρχε ένα σημείωμα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείωμα που άφησε εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία, αναφέροντας πως δεν άντεχε το bullying που δεχόταν από συμμαθητές του.
Μάλιστα, στο σημείωμα φέρεται ότι υπάρχουν και συγκεκριμένα ονόματα συμμαθητών του, που τους καθιστά υπεύθυνους για την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του. «Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους» φέρεται ότι έγραψε στο σημείωμα ο 15χρονος.

Keywords
Τυχαία Θέματα