Καμμένος: Ανακήρυξη ΑΟΖ εντός των επόμενων μηνών με στόχο το φυσ. αέριο

Καμμένος: Ανακήρυξη ΑΟΖ εντός των επόμενων μηνών με στόχο το φυσ. αέριο20.12.2018Πρόσωπα

Την ανακήρυξη ΑΟΖ προανήγγειλε ο Πάνος Καμμένος που επισκέφθηκε χθες τη Ρω, τη Στρογγύλη και τη Μεγίστη

Οπως δήλωσε ο υπουργός Αμυνας, «η ΑΟΖ του Καστελόριζου έχει ιδιαίτερη σημασία για την οικονομία της πατρίδας

μας.

Εντός των επόμενων μηνών η ανακήρυξη της ΑΟΖ θα απελευθερώσει τη δυνατότητα απάντλησης του φυσικού αερίου για την πατρίδα μας μεγάλων κοιτασμάτων που θα καλύψουν τις ανάγκες για τις επόμενες γενιές». Απευθυνόμενος στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στα ακριτικά νησιά, ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε «εξαιρετικά δύσκολο» τον ρόλο τους, διότι, μεταξύ άλλων, διασφαλίζουν «τα εθνικά οικονομικά συμφέροντα, τα οποία είναι διεθνώς κατοχυρωμένα και δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση. Και προφανώς μιλάω για την ΑΟΖ».

Στο μεταξύ, συνεχίστηκαν και χθες τα πυρά Ν.Δ. και Κινήματος Αλλαγής προς τον κ. Καμμένο, με αφορμή την προχθεσινή αναφορά του Αλέξη Τσίπρα ότι «ακραίοι της Ν.Δ. έδειχναν τον Αντρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν». Και τα δύο κόμματα έκαναν λόγο για «γκάφα» του πρωθυπουργού, με την αξιωματική αντιπολίτευση να παραπέμπει στο βιβλίο «Τρομοκρατία, θεωρία και πράξη».

Από την πλευρά του ο υπουργός Αμυνας στο twitter αναπαρήγαγε δημοσίευμα της ιστοσελίδας olympia.gr, σημειώνοντας: «Ουδέποτε ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου αρχηγό της 17Ν. Αυτοί που διέδωσαν αυτή την είδηση καταδικάστηκαν για συκοφαντική δυσφήμηση από την ελληνική Δικαιοσύνη».

Keywords
Τυχαία Θέματα