Σοκ! Από ανακοπή «έφυγε» ο 6χρονος

Σοκ! Από ανακοπή «έφυγε» ο 6χρονος20.12.2018Ρεπορτάζ

Τον είχε βρει στο σπίτι η μητέρα του πνιγμένο με το λουρί του σκύλου

Τραγικές στιγμές ζει από χθες το μεσημέρι μια οικογένεια από τη Ρουμανία, καθώς η απροσεξία του 6χρονου παιδιού τους την ώρα που έπαιζε με το λουρί του σκύλου είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ολα άρχισαν το απόγευμα της Τρίτης στο μικρό σπίτι της οικογένειας, στην οδό Σωκράτους στο Φάληρο. Η 38χρονη μητέρα άφησε τον μικρό Χάρη να παίζει στο δωμάτιό του με το μικρό σκυλάκι, ενώ η ίδια βγήκε έξω να φέρει ξύλα για τη σόμπα. Την ίδια στιγμή, η 13χρονη αδελφή

του ήταν απασχολημένη σε άλλο δωμάτιο, ενώ ο πατέρας του βρισκόταν στη δουλειά του.

Οταν η μητέρα πήγε ξανά στο δωμάτιο του παιδιού να δει τι έκανε, γιατί είχε ώρα να εμφανιστεί, το αντίκρισε σοκαρισμένη να αιωρείται με το λουρί του σκύλου περασμένο στον λαιμό του και την άλλη άκρη πιασμένη σε ένα καρφί στον τοίχο! Ολα δείχνουν ότι ο 6χρονος είχε βάλει ένα παιδικό τραπεζάκι πάνω σε ένα κρεβάτι για να πιάσει τη μία άκρη από το λουρί στο καρφί, ενώ είχε περάσει την άλλη στον λαιμό του. Ομως, το τραπεζάκι ανατράπηκε και το παιδί βρέθηκε κρεμασμένο!

Πανικόβλητη, η 38χρονη μητέρα έκανε προσπάθειες ώστε να επαναφέρει το παιδί στη ζωή, ώσπου να φτάσει ασθενοφόρο, το πλήρωμα του οποίου το διασωλήνωσε και έκανε ενέργειες ανάνηψης κατά τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Οι γιατροί έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να κρατήσουν το άτυχο παιδί στη ζωή, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Ο μικρός Χάρης υπέστη αλλεπάλληλες ανακοπές και τελικά υπέκυψε χθες στις 11.55 το πρωί, σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα