Κάλλιο αργά παρά ποτέ! «Ξύπνησαν» οι εταιρίες κινητής

Κάλλιο αργά παρά ποτέ! «Ξύπνησαν» οι εταιρίες κινητής 17.03.2020Άρθρα

Έστω και με καθυστέρηση μιας εβδομάδας, οι πάροχοι της κινητής τηλεφωνίας αρχίζουν να αντιλαμβάνονται και να στηρίζουν τις αυξημένες ανάγκες των πολιτών...

... για τηλεκπαίδευση και τηλεργασία, που είναι επιβεβλημένες λόγω κορoνοϊού!

Έπειτα από παρέμβαση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) και του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη η Cosmote προχωρεί στην παροχή δωρεάν mobile

data σε όλους τους συνδρομητές της κινητής της, δωρεάν χρόνου ομιλίας, SMS και δεδομένων στους συνδρομητές της σε Ιταλία και Ισπανία, αλλά και στη διάθεση δωρεάν τηλεοπτικού περιεχομένου για όλο το ελληνικό κοινό μέσω YouTube. Συγκεκριμένα η Cosmote ανακοίνωσε:

Προσφορά δωρεάν 15 GB για 30 ημέρες σε όλους τους πελάτες κινητής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενεργοποιήσουν το δωρεάν πακέτο από σήμερα Τρίτη 17/3 έως τις 31/3, μέσα από τις εφαρμογές My COSMOTE App και WHAT’S UP App.

• Για τους συνδρομητές της που βρίσκονται στην Ιταλία και την Ισπανία, παρέχονται 300 λεπτά ομιλίας από τις δύο χώρες προς Ελλάδα, 300 SMS και 1GB για δύο εβδομάδες.

• Ελεύθερο για όλους μέσω YouTube το πρόγραμμα με ντοκιμαντέρ του COSMOTE HISTORY.

Επίσης η Cosmote συνιστά στους συνδρομητές της να χρησιμοποιούν τις εφαρμογές My Cosmote & WHAT’S UP.

Νωρίτερα ο κ. Πιερρακάκης είχε δημοσιοποιήσει την επιστολή που έστειλε στις εταιρίες τηλεπικοινωνιών με την οποία τις καλούσε να εξετάσουν ποιες από τις υπηρεσίες ή/και προϊόντα που παρέχουν συνδρομητικά «μπορούν να διατεθούν δωρεάν για όσο διάστημα διαρκέσουν τα έκτακτα μέτρα: υπηρεσίες και προϊόντα που διευκολύνουν την εξ αποστάσεως εργασία και εκπαίδευση, αλλά και την ψυχαγωγία - και να μας ενημερώσετε σχετικά, εντάσσοντάς το στην πρωτοβουλία #DigitalSolidarityGR, που άμεσα θα λειτουργεί και ως πλατφόρμα».

Χθες σε τηλεδιάσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο κ. Πιερρακάκης, ο γενικός γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Αντώνης Τζωρτζακάκης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ, ο διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάς Χάρης Μπρουμίδης, ο διευθύνων σύμβουλος της Wind Ελλάς Νάσος Ζαρκαλής και ο διευθύνων σύμβουλος της Forthnet Πάνος Παπαδόπουλος έγινε επισκόπηση των δεδομένων και εξετάστηκαν ενέργειες για τη διαχείριση του αναμενόμενου αυξημένου φόρτου στα δίκτυα και τη διασφάλιση της ακεραιότητας και της διαθεσιμότητας των τηλεπικοινωνιακών υποδομών.

Keywords
Τυχαία Θέματα