Και... συγχαρητήρια για τον χειρισμό στο δημοψήφισμα

Και... συγχαρητήρια για τον χειρισμό στο δημοψήφισμα12.01.2019Παρασκήνιο

Για την Αριστερά, τις αγορές αλλά και τους απελθόντες πρωθυπουργούς φέρεται ότι συζήτησαν η Ανγκελα Μέρκελ και ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια του δείπνου στην Καστέλα

Ο Δήμος Βερύκιος, αποκαλύπτοντας χθες στον Alpha τι ειπώθηκε μεταξύ των δύο, υποστήριξε ότι η καγκελάριος φάνηκε αισιόδοξη πως η χώρα θα βγει στις αγορές, ωστόσο έχει σταθεί «άτυχη»

μέχρι σήμερα, λόγω των διεθνών αναταράξεων.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, η συζήτηση, που διεξήχθη σε ιδιαίτερα χαλαρό κλίμα, μεταφέρθηκε και στο δημοψήφισμα του 2015, το οποίο η ίδια αποκάλεσε επιδέξια πολιτικά κίνηση. «Με αιφνιδίασες, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, αλλά ήταν αριστοτεχνική κίνηση» φέρεται μάλιστα ότι είπε η κυρία Μέρκελ.

Η καγκελάριος ενδιαφέρθηκε και για το παρελθόν του πρωθυπουργού, ρωτώντας τον πώς έγινε αριστερός και πώς μπήκε στην ΚΝΕ. Τότε ο ίδιος αλλά και η Μπέτυ Μπατζιάνα προχώρησαν σε μια ιστορική αναδρομή, μιλώντας για την εξέλιξη του ΚΚΕ αλλά και για τη… διαχρονική καταπίεση της Αριστεράς.

Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ θέλει την καγκελάριο να ζητά να δει τις φωτογραφίες του πρωθυπουργού από την εποχή του... λυκείου, αλλά και την περίφημη συνέντευξη στην Αννα Παναγιωταρέα από την εποχή που ο νυν πρωθυπουργός πρωταγωνιστούσε στις καταλήψεις.

Η ίδια φέρεται ότι προχώρησε και σε όχι και τόσο κολακευτικούς χαρακτηρισμούς τόσο για τον Γιώργο Παπανδρέου όσο και για τον Αντώνη Σαμαρά (φωτό), με τον δημοσιογράφο να αφήνει υπαινιγμούς, αλλά να μη δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα