Και νέα στοιχεία στη σκοτεινή υπόθεση της Κεφαλλονιάς!

Και νέα στοιχεία στη σκοτεινή υπόθεση της Κεφαλλονιάς!08.01.2018Ρεπορτάζ

Εξετάζουν το ενδεχόμενο της δράσης σατανιστικών οργανώσεων με διεθνή πλοκάμια, που φτάνουν ως την Ελλάδα

Τη δράση σατανιστικών οργανώσεων με διεθνή πλοκάμια, που φτάνουν ως την Ελλάδα, και το ενδεχόμενο να ώθησαν στην αυτοκτονία-σοκ την 23χρονη Βουλγάρα και τον 30χρονο Γερμανό στην Κεφαλλονιά εξετάζουν οι Αρχές, προσπαθώντας

να συνδέσουν τα κομμάτια του φρικιαστικού παζλ, το οποίο έκανε τους δύο νέους να δώσουν τέλος στη ζωή τους.

Οσο έρχονται στο φως νέα στοιχεία από τη σκοτεινή υπόθεση τόσο ξεδιπλώνονται λεπτομέρειες για τη σχέση του ζευγαριού με ομάδες σατανιστών και για αρρωστημένα παιχνίδια βίας με αυτοτραυματισμούς, ως θυσία στον Εωσφόρο. Σ

υγκλονιστικό είναι το τελευταίο «αντίο» του 30χρονου Γερμανού στην ήδη νεκρή σύντροφό του, με μήνυμά του στο facebook, λίγο πριν καρφώσει το μαχαίρι στο στήθος του μέσα στην μπανιέρα της εξοχικής κατοικίας.

«Σε αγαπώ, Λιζ, για πάντα, θα ξαναβρεθούμε στην επόμενη ζωή, σε παρακαλώ περίμενέ με» έγραψε στις 6.57 το πρωί της 31ης Δεκεμβρίου κάτω από παλαιότερη ανάρτηση της 23χρονης φίλης του.

Σύμφωνα με στοιχεία που έρχονται σταδιακά στο φως, την ώρα που η 23χρονη άφηνε την τελευταία πνοή της, ο νεαρός Γερμανός φέρεται ότι έστειλε ακόμη ένα ηχητικό μήνυμα, αυτή τη φορά στο κινητό της πρώην φίλης του, αναγγέλλοντας ότι θα έβαζε τέλος στη ζωή του και ευχαριστώντας την για τις στιγμές που είχαν ζήσει μαζί. Μάλιστα, τη συμβούλευε να ζήσει τη ζωή της και της ζητούσε μετανιωμένος να αποφύγει τα λάθη που έκαναν μαζί στο παρελθόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα ενημέρωσε άμεσα τις γερμανικές αστυνομικές Αρχές, οι οποίες εξετάζουν το επίμαχο μήνυμα, και παραδέχθηκε ότι ο 30χρονος είχε βεβαρημένο ψυχολογικό παρελθόν.

Περισσότερο φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα η διπλή αυτοκτονία του ερωτευμένου ζευγαριού στην πολυτελή βίλα στα Βλαχάτα αναμένεται να ρίξουν τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Πάντως, όπως προκύπτει μέχρι στιγμής, η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε με τον αυτοτραυματισμό της 23χρονης Λίλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα