Και δεύτερος παιδεραστής δάσκαλος

Σοκ στην Ερέτρια με 51χρονο που διατηρούσε σχέση με 14χρονη μαθήτρια που είχε στο δημοτικό

Με γροθιά στο στομάχι της ελληνικής κοινωνίας μοιάζει η νέα περίπτωση αποπλάνησης ανήλικης μαθήτριας από εκπαιδευτικό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας στην Ερέτρια, μόλις λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι ένας καθηγητής στην Ηλιούπολη διατηρούσε δεσμό με ανήλικη μαθήτριά του!

Πρωταγωνιστής είναι ένας 51χρονος διαζευγμένος δάσκαλος δημοτικού, ο οποίος αποπλανούσε εδώ

και χρόνια μια 14χρονη μαθήτρια γυμνασίου. Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Ασφάλεια Χαλκίδας, φέρεται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την ανήλικη από τότε που την είχε μαθήτρια στο δημοτικό!

Ο 51χρονος παιδεραστής έπεσε στα δίχτυα των αστυνομικών το απόγευμα της Δευτέρας, έπειτα από σχετική καταγγελία που έκανε ανώνυμα στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας ένας κάτοικος της περιοχής, ο οποίος είχε αντιληφθεί την ανάρμοστη σχέση του με την ανήλικη. Όπως διαπιστώθηκε από τη διακριτική παρακολούθηση, όσα ανέφερε ο άνθρωπος αυτός ήταν αληθή, καθώς οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον εκπαιδευτικό μέσα στο αυτοκίνητό του την ώρα που επιδιδόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με τη μαθήτρια!

Ο 51χρονος, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της μαθήτριας της γ΄ γυμνασίου, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ακολούθως στον ανακριτή Χαλκίδας, από τον οποίο έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Το νέο σοκ στην εκπαιδευτική κοινότητα έρχεται λίγα 24ωρα μετά την αποκάλυψη της παράνομης ερωτικής σχέσης που διατηρούσε ένας 44χρονος καθηγητής Μαθηματικών και πατέρας δύο παιδιών με 14χρονη μαθήτριά του σε γυμνάσιο της Ηλιούπολης. Μάλιστα, ο εκπαιδευτικός δεν έκρυβε τη σχέση του με τη μαθήτρια, κυκλοφορούσε δημοσίως μαζί της, χωρίς να σκέφτεται τα αδιάκριτα βλέμματα.

Μετά τη σχετική καταγγελία που έκανε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής η μητέρα της μαθήτριας όταν τους είδε μαζί, ο καθηγητής συνελήφθη, ομολόγησε πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με τη 14χρονη και μάλιστα δήλωσε ερωτευμένος μαζί της! Την αρρωστημένη δράση του επιβεβαίωσε το φωτογραφικό υλικό και τα βίντεο που βρέθηκαν τόσο στο δικό του κινητό όσο και στης μαθήτριας!

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 44χρονος επιδιδόταν κατά κόρον σε απρεπείς συμπεριφορές προς τις μαθήτριές του, κάποιες από τις οποίες είχαν διαμαρτυρηθεί στη διεύθυνση του σχολείου, χωρίς ωστόσο να υπάρξει οποιαδήποτε επίπληξη. Πλέον, το υπουργείο Παιδείας λαμβάνει και μέτρα διοικητικού χαρακτήρα σε βάρος του. Τα δύο περιστατικά αποπλάνησης ανήλικων κοριτσιών από εκπαιδευτικούς σε Ηλιούπολη και Ερέτρια έχουν θορυβήσει τόσο την εκπαιδευτική κοινότητα όσο και τους γονείς των μαθητών.

Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί που χειρίζονται τέτοιου είδους υποθέσεις εφιστούν την προσοχή των γονέων, ζητώντας τους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμβουλεύουν τα παιδιά τους για τα όρια που πρέπει να βάζουν τα ίδια στις σχέσεις τους, ειδικά με ενηλίκους.

Keywords
Τυχαία Θέματα