Ισόβια στον Πακιστανό που βίαζε την 9χρονη

Ο 32χρονος κακοποιούσε συστηματικά και ξεσπούσε τα νεύρα του πάνω στην κόρη της συντρόφου του, εκμεταλλευόμενος ότι η 31χρονη δούλευε τις νύχτες

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου ένας 32χρονος Πακιστανός, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε συστηματικά και ξεσπούσε τα νεύρα του πάνω στην 9χρονη κόρη της συντρόφου του!

Ο καταδικασμένος -πλέον- άνδρας, ο οποίος ήταν προφυλακισμένος στις Φυλακές Τριπόλεως από τον Δεκέμβριο του 2022, κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, της κατάχρησης ανηλίκου κατ΄ εξακολούθηση από πρόσωπο που συνοικεί με τον ανήλικο, της σωματικής βλάβης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, καθώς και της σωματικής βλάβης σε βάρος της συντρόφου του, καθώς φέρεται ότι κακοποιούσε σωματικά και εκείνη, εκτός από την 9χρονη. Ως εκ τούτου, του επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης για την κατηγορία του βιασμού, ενώ καταδικάστηκε σε επιπλέον κάθειρξη 15 ετών και φυλάκιση οκτώ μηνών για τις υπόλοιπες πράξεις.

Σύμφωνα με όσα περιγράφονται στο κατηγορητήριο, το ανθρωπόμορφο τέρας εκμεταλλευόταν το γεγονός ότι η 31χρονη σύντροφός του έφευγε τις νύχτες για δουλειά, καθώς εργαζόταν σε μπαρ, και άφηνε την 9χρονη στο σπίτι για να της ορμάει και να εκτονώνει πάνω της τις αρρωστημένες ορέξεις του. Οπως κατέθεσε η μικρή μαθήτρια με δάκρυα στα μάτια, ο αλλοδαπός σύντροφος της μητέρας της, στα χέρια του οποίου βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη, την έσερνε με τη βία στο κρεβάτι, όπου την ακινητοποιούσε, της σφράγιζε το στόμα με τα χέρια και τη βίαζε, παρά τα παρακάλια της να την αφήσει να φύγει!

Μάλιστα, ο αδίστακτος σαδιστής δεν έμενε εκεί, αλλά σε κάθε ευκαιρία χτυπούσε το μικρό κοριτσάκι με τα χέρια του, αλλά και με αντικείμενα, προκαλώντας σημάδια και μελανιές σε όλο το σώμα του, με συνέπεια να είναι ράκος ψυχικά και σωματικά. Το μαρτύριο της ανήλικης έλαβε τέλος τον Δεκέμβριο του 2022, όταν βρήκε το σθένος να μιλήσει για όσα φρικιαστικά βίωνε. Επιστρέφοντας μια μέρα από το σχολείο, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, άρχισε να της μιλάει με μισόλογα, με αποτέλεσμα εκείνη, που είχε αντιληφθεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, να αρχίσει να της κάνει ερωτήσεις. Οσα άκουσε η 32χρονη στη συνέχεια την έκαναν να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, αφού δεν φανταζόταν ότι ο αλλοδαπός σύντροφός της, ο οποίος χτυπούσε και την ίδια, θα έφτανε στο σημείο να βιάσει την κορούλα της! Η επόμενη κίνησή της ήταν να τρέξει μέχρι το αστυνομικό τμήμα, όπου, τρέμοντας από το σοκ, προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του, με συνέπεια λίγη ώρα αργότερα να συλληφθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ισόβια, Πακιστανό, 9χρονη,isovia, pakistano, 9chroni