Ηρεμολόγιο Πέμπτης 23/05/2024

● Ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα Τζορτζ Τσούνης, ο οποίος, καθώς λένε, σχεδιάζει να επισκεφθεί το Αγιον Ορος, είναι ο πιο δραστήριος πλασιέ της νεοταξικής θρησκείας, στα λατρευτικά καθήκοντα της οποίας περιλαμβάνεται το «λιβάνισμα» της ομοφυλοφιλίας.

● Στην κεντρική φωτογραφία τον βλέπουμε τον Ιούνιο του 2022 να ανοίγει, με λόγο πύρινο κι ερωτιάρικο, τις εργασίες του φεστιβάλ ομοφυλόφιλης υπερηφανείας στην Αθήνα.

Στην κάτω εικόνα τον καμαρώνουμε σε είδηση στο newsbreak (15 Μαρτίου 2024) να εξαγγέλλει τη στήριξη της θεοσεβάμενης κυβερνήσεώς του στην πραγματοποίηση πανευρωπαϊκού φεστιβάλ ομοφυλόφιλης υπερηφανείας στη Θεσσαλονίκη και να υπόσχεται ότι θα το τιμήσει ο ίδιος με την παρουσία του!

● Μάλιστα, μας έκανε όλους να τσουτσουριάσουμε από συγκίνηση λέγοντας ότι «η φιλοξενία στη Θεσσαλονίκη -το φετινό καλοκαίρι- του EuroPride, της κορυφαίας διοργάνωσης της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, αποτελεί μια παγκόσμια ευκαιρία για να λάμψει η πόλη και να φανεί ότι οι άνθρωποί της είναι ανοιχτοί και ευγενικοί».

● Στην κάτω εικόνα, που κι αυτή προέρχεται από σελίδα του newsbreak, ο Τσούνης αναπέμπει ύμνους στην κυβέρνηση Μητσοτάκη που ψήφισε την αναγνώριση του «γάμου» των ομοφυλοφίλων.

● Αν αποφασίσει, τελικά, να πάει στο Αγιον Ορος ο Αμερικανός, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς θα τον καλοδεχτούν και θα τον προσφωνήσουν οι καλόγεροι.

● Αμήν.

π

Keywords
Τυχαία Θέματα