Ιδού ο πρώην ιερέας που θα ασελγούσε σε 11χρονη

Ιδού ο πρώην ιερέας που θα ασελγούσε σε 11χρονη24.05.2018Δικαστικά

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία της ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 80χρονου -σε αργία- ιερέα, ο οποίος συνελήφθη στον Βόλο λίγο πριν ασελγήσει σε μια 11χρονη με τις «ευλογίες» της μητέρας της.

Πρόκειται για τον Γεώργιο Κωνσταντάκο, του Δημητρίου και της Μαρίας, που γεννήθηκε στις 17/07/1938 στην Καρδίτσα. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ασέλγειας με ανήλικο

που έχει συμπληρώσει τα 10 έτη, αλλά όχι τα 15, έναντι ανταλλαγμάτων και αμοιβής τετελεσμένη και σε απόπειρα κατ’ εξακολούθηση.

Το απόγευμα της 11ης Μαΐου αστυνομικός της Ασφάλειας εντόπισε τον ιερέα, την 30χρονη μητέρα και το ανήλικο κορίτσι να κινούνται στο κέντρο του Βόλου, τους ακολούθησε και μόλις είδε την 11χρονη να μένει μόνη μέσα στο αυτοκίνητο του 80χρονου με προορισμό την παραλία Αναύρου ζήτησε τη συνδρομή συναδέλφων του, που τον συνέλαβαν με κατεβασμένα παντελόνια!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος (έχει τεθεί σε αργία από τη Μητρόπολη Δημητριάδος) είχε συνευρεθεί στο παρελθόν και με την 30χρονη μητέρα από τη Βουλγαρία αντί οικονομικών και υλικών ανταλλαγμάτων, αλλά φέρεται ότι την έπεισε να κάνει το ίδιο και με την κόρη της. Ο 80χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή, ενώ η Βουλγάρα αφέθηκε ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της τακτικής εμφάνισής της στο αστυνομικό τμήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα