Η συνομιλία που «καίει» την καταζητούμενη με το βιτριόλι

Οι αστυνομικές Αρχές έχουν στα χέρια τους τη φωνή της σατανικής γυναίκας που επιτέθηκε στην Ιωάννα

Από τη Νάντια Αλεξίου

Σφίγγει ώρα με την ώρα ο κλοιός γύρω από την παρανοϊκή μαυροφορεμένη γυναίκα που το πρωινό της 20ής Μαΐου περιέλουσε με βιτριόλι και κατέστρεψε μια για πάντα τη ζωή της 34χρονης Ιωάννας. Δεκαπέντε 24ωρα μετά την αποτρόπαια πράξη της σατανικής γυναίκας η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να βρει την άκρη που, όπως όλα δείχνουν, θα ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης που συγκλονίζει το πανελλήνιο. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η δράστρια μπορεί να τα είχε σχεδιάσει όλα προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη, ωστόσο φέρεται ότι έκανε ένα σημαντικό λάθος, το οποίο έδωσε στα χέρια των αστυνομικών τη… φωνή της!

Η γυναίκα αμέσως μετά την πράξη της μετέβη σε τηλεφωνικό θάλαμο, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης, στην Καλλιθέα, και κάλεσε οδηγό ταξί για να απομακρυνθεί από την περιοχή. Ύστερα από επίμονες έρευνες οι αστυνομικοί κατάφεραν να έχουν πλέον στα χέρια τους καταγεγραμμένη τη φωνή της, ενώ έχουν εντοπίσει και τον ταξιτζή που την παρέλαβε από τη λεωφόρο Θησέως και την πήγε στον προορισμό της.

Όπως φέρεται ότι έχει καταθέσει, η γυναίκα την οποία επιβίβασε ως πελάτισσα ζήτησε να μισθώσει το ταξί για περισσότερες από μία ημέρες και την παρέπεμψε στην εταιρία ραδιοταξί για τη σχετική συνεννόηση. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του οδηγού, φορούσε χειρουργική μάσκα, μαύρα γυαλιά ηλίου, γάντια και μπλούζα με μακρύ μανίκι, ενώ είναι πιθανόν να φορούσε περούκα. Ο οδηγός περιέγραψε λεπτομερώς τα δρομολόγια που έκανε η γυναίκα από την Καλλιθέα προς το Μετς και προς τη λεωφόρο Συγγρού.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε άρση απορρήτου στα τηλέφωνα της εταιρίας και διαπίστωσαν ότι οι κλήσεις είχαν γίνει με τηλεκάρτα από υπαίθρια καρτοτηλέφωνα του ΟΤΕ. Έτσι, πλέον αναμένουν την απάντηση από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, καθώς η καταγεγραμμένη φωνή εκτιμάται ότι θα τους οδηγήσει άμεσα στην πόρτα της μαυροφορεμένης με το βιτριόλι.

Όπως μάλιστα ανέφερε αξιωματικός της Ασφάλειας στη «δημοκρατία», «η καταγεγραμμένη γυναικεία φωνή, συνδυαστικά με το υλικό από τις κάμερες στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και τα αποτελέσματα από τη σάρωση των εταιριών κινητής τηλεφωνίας εκτιμάται ότι θα δώσουν ευρήματα τα οποία θα συγκριθούν με δείγματα από τους πιθανούς υπόπτους που έχουν προκύψει στις έρευνες».

Όλα τα παραπάνω αναμένεται να αποκαλύψουν τουλάχιστον τη φυσική αυτουργό της επίθεσης εις βάρος της 34χρονης Ιωάννας. Επιπλέον, στην εξέλιξη των ερευνών και με τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει, τα 25 άτομα από το φιλικό, οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον της Ιωάννας έχουν κληθεί για συμπληρωματικές καταθέσεις στην Ασφάλεια. Ωστόσο, στοιχεία στις Αρχές (πλην του συντρόφου της, από τον οποίο χώρισε πριν από την επίθεση) έδωσαν ακόμη ένας πρώην σύντροφός της, με τον οποίο βρέθηκε σε μακροχρόνια δικαστική αντιδικία που ακόμα δεν έχει λήξει, και φιλικό της άτομο, με το οποίο είχε πρόσφατα ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα