«Γυαλίζει το μάτι» του Πρίγιοβιτς εν όψει Τσέλσι

«Γυαλίζει το μάτι» του Πρίγιοβιτς εν όψει Τσέλσι19.09.2018Πρόσωπα

Δεν θέλει να χάσει με τίποτα το αυριανό (19.55) ραντεβού με την Τσέλσι στην Τούμπα ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο Σέρβος επιθετικός έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ και θέλει διακαώς να αγωνιστεί στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στους Λονδρέζους.

Με δεδομένο ότι προέρχεται από τραυματισμό και ότι την Κυριακή υπάρχει στο πρόγραμμα το ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ,

δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρει φανέλα βασικού. Αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει ο Ρουμάνος τεχνικός, ο οποίος δεν θέλει να ρισκάρει με τη χρησιμοποίησή του.

Παράλληλα, την προσθήκη δύο νεαρών ποδοσφαιριστών στην ευρωπαϊκή λίστα τους αποφάσισαν οι «μπλε», δηλώνοντας τον Μάρτσιν Μπούλκα και τον Καλούμ Χάντσον-Οντόι. Πρόθεση του Μαουρίσιο Σάρι είναι να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε νέους παίκτες, ενώ βρετανικά ΜΜΕ εκτιμούν ότι δεν πρόκειται να ρίξει στη μάχη της Τούμπας όλα τα βασικά του «όπλα».

Εν τω μεταξύ, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ γνωστοποίησε με ανάρτησή της στα social media πως δεν έχουν παραχωρηθεί εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα του Λονδίνου σε κανέναν και πως όλα θα διατεθούν μόνο μέσω της ΠΑΕ, μόλις τα παραλάβει.

Ως εκ τούτου όλες οι προσφερόμενες εκδρομές, που εγγυώνται και εισιτήριο για τον αγώνα, είναι αφερέγγυες και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κινηθεί με όλα τα ένδικα μέσα εναντίον όσων προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη δίψα των φιλάθλων τους για να βρεθούν στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τσέλσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα